×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -50%

  2 x BCAA Hardcore, 264 g

  2 x BCAA Hardcore - Chained Nutritionin aminohappolisä sisältää vapaassa muodossa olevia haaraketjuisia aminohappoja ja L-Glutamiinia. Nyt 2 yhden hinnalla!

  Lue Lisää

  Price as configured: 22,90 €

  45,80 €

  VarastossaToimitusaika: 3-5 päivää

  Art nr.: SETBCAAH2

  Juuri nyt saat kaksi purkkia yhden hinnalla!

  Lue lisää tuotteista

  • BCAA Hardcore, 264 g

   Chained Nutritionin BCAA Hardcore sisältää vapaassa muodossa olevia haaraketjuisia aminohappoja ja L-Glutamiinia! Edistää lihasmassan kasvua ja lihaskudoksen korjausta!

   • 4900 mg BCAA:ta per annos
   • 2600 mg L-Glutamiinia per annos
   • Stimuloi lihaskasvua
   • Estää lihasproteiinin hajoamista
   • Useita hyviä ja raikkaita makuja

   BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-Leusiinista, L-Isoleusiinista ja L-Valiinista. Chained Nutritionin BCAA Hardcore on tiivistetty aminohappolisä jauhemuodossa, joka sisältää näitä kaikkia kolmea aminohappoa. BCAA Hardcore ei sisällä lainkaan hiilihydraatteja tai sokereita. Tuotteen raaka-aineet ovat korkeinta laatua: aminohapot ovat vapaassa muodossa, mikä parantaa niiden imeytymistä ja vaikutusta. BCAA:n lisäksi tuote sisältää L-Glutamiinia vapaassa muodossa!

   Ihmisen syömä proteiini pilkotaan yksittäisiin aminohappoihin ennen kuin ne imeytyvät lihasten käyttöön. BCAA Hardcoren aminohapot on valmiiksi eroteltu. Näin ollen lihakset saavat ne käyttöönsä lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Nopean imeytymisen ansiosta proteiinisynteesi stimuloituu tehokkaammin kuin vastaavalla määrällä aminohappoja käsittelemättömästä proteiinista. Myös kasvuhormonin eritys voimistuu.

   Lihaskudoksen aminohapoista BCAA:ta on jopa 30 %. Kovan treenin aikana lihassyyt ja aminohapot hajoavat. Antamalla kropalle BCAA:ta treenin yhteydessä, voidaan tätä hajoamista estää ja sen sijaan käynnistää jälleenrakennus edistämällä palautumista. 

   Haaraketjuisilla aminohapoilla on suoritustehoa nostavia ominaisuuksia mikä ilmenee vähentyneenä henkisenä ja fyysisenä väsymyksenä harjoittelun yhteydessä. BCAA Hardcore on aminohappolisä kaikille urheilijoille, jotka tavoittelevat lihasvoiman kasvua, parempaa kestävyyttä ja henkistä terävyyttä!

   Kolmasosa BCAA Hardcoren sisällöstä on L-Glutamiinia, ei-välttämätöntä aminohappoa, joka on yleisimmin kropassa esiintyvä aminohappo. L-Glutamiinia tarvitset muun muassa lihaskudoksen korjaukseen treenien jäljlitä sekä lihasmassan kasvatukseen. L-Glutamiinin puutoksen yhteydessä proteiinisynteesi heikkenee.

   Parhaan vaikutuksen saamiseksi, vapaassa muodossa olevat aminohapot tulee nauttia tyhjään vatsaan. Tyhjällä vatsalla tarkoitetaan, ettet ole nauttinut nestemäistä ravintoa viimeiseen 2-3 tuntiin tai kiinteää ravintoa viimeiseen 3-4 tuntiin. BCAA Hardcoren voit yhdistää lähes kaikkien lisäravinteiden kanssa, esim. kreatiinin, proteiinin, gainerin ja tehonlisääjän.

   Annostus Watermelon/Glacier Punch/Pineapple: Harjoittelupäivinä: Sekoita 1-2 annosta (1-2 mitallista/8,8-17,6 g) 3-6 dl:aan vettä ja juo ennen harjoittelua sekä harjoittelun aikana. Lepopäivinä: Sekoita 1 annos ja juo aamulla. Älä ota yli 2 annosta vuorokaudessa. 

   Annostus Cola: Sekoita 2 mitallista (10 g) 300 ml vettä ja nauti harjoittelun yhteydessä. Lepopäivinä nauti annos aamulla.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytetään alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä.

    

   Sisältö Watermelon/Glacier Punch/Pineapple Per 2 mitallista (17,6 g)
   BCAA yhteensä 9800 mg
   L-Leusiini 5000 mg
   L-Isoleusiini 2400 mg
   L-Valiini 2400 mg
   L-Glutamiini 2600 mg
   B6-vitamiini 3,4 mg (249%*)
   *Päivittäisen saannin vertailuarvosta (RDA)

    

   Ainesosat Glacier Punch: L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happo (sitruunahappo), aromi, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi), suola, emulgointiaineet (soijalesitiini, natriumsitraatit), B6-vitamiini, väri (patenttisininen V).

    

   Ainesosat Pineapple: L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happo (sitruunahappo), makeutusaineet (asesulfaami K, syklamaatit, sukraloosi), aromi, suola, emulgointiaineet (soijalesitiini, natriumsitraatit), väri (kurkumiini), B6-vitamiini, makeutusaine (sakkariinit).

    

   Ainesosat Watermelon: L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happo (sitruunahappo), aromi, makeutusaineet (asesulfaami K, syklamaatit, sukraloosi, sakkariinit), suola, emulgointiaineet (soijalesitiini, natriumsitraatit), väri (karmiini), B6-vitamiini.

    

   Sisältö Cola Per 2 mitallista (10 g)
   L-glutamiini 2494,9 mg
   L-leusiini 2487,4 mg
   L-isoleusiini 1243,7 mg
   L-valiini 1243,7 mg
   B6-vitamiini 1,73 mg, 123.4 %*
   *Päivittäisen saannin vertailuarvosta (RDA)

    

   Ainesosat Cola: L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, hapot (sitruunahappo, omenahappo), resistentti dekstriini, makeutusaineet (asesulfaami K, natriumsyklamaatti, sukraloosi, natriumsakariini), luontainen aromi, väri (sokerikulööri), suola, happamuudensäätöaine: trinatriumsitraatti, emulgointiaine: soijalesitiini, B6-vitamiini.

    

   Allergiatietoa: Sisältää soijalesitiinia.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.