Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu

Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Arvostelut

Määrä 29 kpl
Kundbetyg
Anna arvostelu tuotteelle
Kundbetyg
Hyvä pullo, isompi korkki menee joskus väärille kierteille joten sen kanssa täytyy olla tarkka. Paljon parempi kuin pelkällä tulppakorkilla varustettu pullo. Suodatinritilää voi käyttää hyrränä jos tulee oikein tylsää :)
Kundbetyg
Jo toinen tämmönen hajonnut tänä syksynä. Kansi haljennut molemmista normaalissa käytössä...
Kundbetyg
Aivan huikea shaker! Fitnesstukun black shaker, toiselta nimeltään mustapaholainen, joka kantaa itsessään fitnestukun logoa rinnassa. Korkin kierteet ovat kuin ''Mikael Grandlund'' :in ilmaveivi, pyörähdys ja paikallaan. Voiko olla edes näin helppo? Tämän shakerin parhaimpina ominaisuuksina ovat, että tässä shakerissä kaikki jauheet kreatiinistä heraproteiiniin sekoittuvat nesteeseen mystisellä tavalla ja tuottavan maittavamman elämyksen. Shakerin komeuden ja rohkeuden syystä kyllä se on hintansa ansainnut!

Huomioi, että Fitnesstukku ei vastaa sivuilla olevien arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa mainitut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia ja niitä ei voida yleistää.

Muut ovat ostaneet myös

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Star Nutritionin omega-3 sisältää kropan hyvinvoinnille tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja.

Nyt: 29.90 €
Normaalihinta 59.40 €

<
>

Fitnesstukku black shaker

3.50 €
X


Maksa osissa

9 €/kk.

Varastosaldo:
Toimitusaika:
3-5 työpäivää

Art nr.: 9936-003
Kestävä musta shaker, jossa iso Fitnesstukun logo. Irroitettava filtteri, joka estää paakkujen muodostumista.

Volyymi: 700 ml