Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu

Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Energiapatukat

Energiapatukat toimivat niin ennen treenejä tehtävään energialataukseen, jonka avulla suorituskyky pysyy yllä pidempien treenien ajan kuin treenien jälkeen nopeamman palautumisen edistäjinä täyttämällä lihasten glykogeenivarastoja.

 

Energiapatukat voivat sisältää myös proteiinia, aminohappoja tai tehoa lisääviä kreatiinia ja kofeiinia.

 

Huomioi, että näitä patukoita suositellaan syötäväksi ainoastaan ollessasi fyysisesti aktiivinen sillä ne sisältävät usein nopeita hiilihydraatteja, jotka nostavat verensokeria.

Top 5

1.
26.28 € 20.90 €
12 x Organic Raw Bar, 50 g

12 x Organic Raw Bar – Gluteeniton ja ravintorikas, 100% luomupatukka Vitapranalta. Sisältää ainoastaan raaka-ainesosia ja on täysin lisäaineeton!

Nyt: 20.90 €
Normaalihinta 26.28 €
2.
2.75 €
Liqorice Snack Bar, 48 g

Getraw Organic Liqorice Snack Bar on täydellinen patukka sinulle, joka rakastat lakritsia! Ekologinen patukka pähkinöillä, lakritsijuurella ja anisöljyllä!

2.75 €
3.
2.75 €
Chocolate & Walnut Snack Bar, 48 g

Getraw Organic Chocolate & Walnut Snack Bar on täydellinen patukka sinulle, joka et saa tarpeeksesi suklaasta! Raakasuklaata, himalajansuolaa ja saksanpähkinää!

2.75 €
4.
2.75 €
Toffee & Hazelnut Snack Bar, 48 g

Getraw Organic Toffee & Hazelnut Snack Bar on ekologinen patukka raw-ainesosilla. Fantastinen maku pehmeästä toffeesta, ripauksesta himalajansuolaa ja hasselpähkinästä!

2.75 €
5.
2.90 €
Pure Bar Premium, 60 g

Pure Bar Premium - Ruotsalaisvalmisteinen proteiini- ja energiapatukka, jossa on käytetty ainoastaan luonnollisia raaka-aineita. Viisi fantastisen hyvää makua!

2.90 €

Tuote 1-18 yhteensä 18 tuotteesta.

Järjestä:
Suodata: