Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu
Kieli flag FIflag SV
Ostoskorisi on tyhjä.
Kassalle


Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Tarjouskoodi

Soijaproteiini

Soijaproteiini on täysiarvoinen, kasviperäinen proteiini, joka uutetaan soijapavuista. Sillä on korkea biologinen arvo ja sitä voidaan verrata maito- ja kananmunaproteiiniin.

 

Soijaproteiini soveltuu treenin yhteyteen estämään lihasproteiinin hajoamista ja maksimoimaan lihaskasvu.

 

Koska soijaproteiini ei sisällä eläinperäisiä ravintoaineita, se on erinomainen valinta sekä vegetaristeille että vegaaneille, samoin kuin laktoosi-intoleranteille.

Muut ovat ostaneet myös

1.55 €
Goodlife, 50 g

Goodlife – Star Nutritionin supersuosittu, herkullinen proteiinipatukka sopii joka tilanteeseen: välipalaksi, energiatankkaukseen, ennen treenejä ja treenien jälkeen!

1.55 €
3.69 €
Mass Protein Bar, 130 g

Mass Protein Bar – Chained Nutritionin massiivinen monsteripatukka, joka sisältää täydet 40 g proteiinia ja yli 500 kcal energiaa!

3.69 €
29.90 €
ZMA Hardcore, 160 caps

ZMA Hardcore – Urheilijalle tärkeät mineraalit Chained Nutritionilta. ZMA Hardcore edistää kropan lihas- ja hormonitoimintaa ja vähentää uupumusta!

29.90 €
2.50 €
Diet Noodles, 250 g

Diet Noodles - Low calorie shirataki noodles. Vihdoinkin täällä! Nuudelit, joissa on alle 10 kcal per annos!

2.50 €
Linfrö Olja, 250 ml

Ekologisk Linfrö Olja, 250 ml – Korkealaatuista ekologista ja kylmäpuristettua pellavansiemenöljyä Biofoodilta! Omega-3:n, omega-6:n ja omega-9:n lähde!

3.40 €

Tuote 1-3 yhteensä 3 tuotteesta.
Järjestä:
Soy Pro, 910 g
Soy Pro ei sisällä lainkaan maitoa tai eläinkunnasta peräisin olevaa proteiinia. Soy Pro Scitec Nutritionilta on erittäin laadukas proteiinijauhe.
Scitec Nutrition
18.90 €

Olimp Sojavit 85, 700 g
Olimp Sojavit on kasviperäinen proteiini tehty pelkistään soijapavuista. Tuote on siis ehdoton vegaaneille tai muille jotka eivät halua käyttä animaalista proteiinilisää.
Olimp Sports Nutrition
18.90 €

Proteinpulver, 700 g
Proteinpulver - Helhetshälsan proteiinijauhe antaa enemmän kuin vain proteiinia - se sisältää myös mineraaleja ja vitamiineja. Täydellinen smoothieen!
Helhetshälsa
34.60 €