Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu
Kieli flag FIflag SV
Ostoskorisi on tyhjä.
Kassalle


Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Tarjouskoodi
-15%
rabatt
<
>
Tuotenro SA000135

Massanlisäyspaketti


Valitse määrä:

Varastosaldo:

Toimitusaika:
3-5 työpäivää


86.28 €101.50 €

Maksa osissa

24 €/kk.


Massanlisäyspaketti - Yleisön pyynnöstä! Paketti sinulle jolla on vaikeuksia kerätä lihasmassaa ja nostaa painoa.

Paketti sisältää:

 • 1 x Gainer Pro, 4 kg
 • 1 x Whey-80, 1 kg 
 • 1 x Night-Pro, 1kg 
 • 1 x Creatine Monohydrate, 500 g
 • 1 x Omega-3 70%, 60 caps

 

Lue tuotteista:


Night-Pro, 1 kg

 
Brand of the Year
 
Star Nutrition Night-Pro on ainutlaatuinen proteiinilisä maksimoimaan kehon palautumista nukkuessasi.

Night-Pro pohjautuu kaseiiniproteiiniin, jonka aminohapot imeytyvät hitaasti yön aikana. Pienempi osa tulee heraproteiinista, joka vaikuttaa suoraan lihaksiin antikatabolisesti. Night-Pro on rikastettu alfalaktoalbumiinilla, jolla on rauhoittava vaikutus korkean tryptofaanimäärän ansiosta. Lisäksi Night-Pro sisältää sinkkiä ja magnesiumia, jotka vaikuttavat rauhoittavasti.

Annostelu: 1 dl (40 g) sekoitetaan 3 dl:aan vettä. Sekoita tasaiseksi. 1 juoma ennen nukkumaanmenoa.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja. 

Allergiatietoa: Sisältää maitoa, laktoosia ja soijaa.


Gainer Pro

Gainer Pro on palautumistuote maksimaaliseen massanlisäykseen, energiavarastointiin ja lihaskehitykseen.

 • 67 % hiilihydraatteja, 24 % proteiineja
 • Sekoittuu ja imeytyy välittömästi
 • Massanlisäykseen ja energiatankkaukseen
 • Matala laktoosipitoisuus

Star Nutrition Gainer Pro ® on palautumistuote henkilölle, joka haluaa kasvattaa laadukasta massaa. Gainer Pro sopii myös henkilölle, joka urheilee paljon ja kuluttaa paljon energiaa.

Star Nutrition Gainer Pro ® sisältää nopeita ja hitaita hiilihydraatteja, parasta mahdollista nopeasti imeytyvää proteiinia ja vitamiineja sekä mineraaleja. Tämän sekoituksen avulla pystyt saamaan mahdollisimman paljon irti harjoittelustasi. Hiilihydraattien tehtävä on täyttää lihaksien energiavarastoja nopeasti ja estää yliharjoittelua sekä lihaskudoksen hajoamista.

Proteiinit sisältävät suuren määrän tärkeitä BCAA-aminohappoja, jotka kiihdyttävät kasvuhormonin erittymistä kehossa. Proteiini on lihasmassan lisäämiseksi tarvittava rakennusmateriaali. Vitamiinit ja mineraalit pitävät huolta kehon maksimaalisesta kasvutoiminnasta.

Star Nutrition Gainer Pro ® on koostumuksensa ansiosta myydyin palautumistuote Pohjoismaissa, eikä vain voimaurheilun, vaan kaikkien urheilulajien parissa.

Mittakauha ei kuulu pakettiin. Saat lisättyä sen ilmaiseksi mukaan kassalla.

Annostus: Sekoita 90-120 g (1,5-2 dl) jauhetta veteen tai maitoon ja nauti välittömästi harjoittelun jälkeen tai välipalaksi.

Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

 
Brand of the Year

 


Whey-80

Star Nutritionin Whey-80® on täydellinen proteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa paremman palautumisen, lisää lihasmassaa ja tehokkaamman rasvanpolton!

Whey-80® on korkeapitoinen proteiinilisä erinomaisella makuprofiililla ja liukenevuudella. Tuote koostuu 100% ultrasuodatetusta ja instantoidusta heraproteiinikonsentraatista, joka edistää lihasmassan kasvua ja palautumista – yhdistä kovaan treeniin ja riittävään lepoon ja valmistaudu näkemään tuloksia!

 • Edistää lihasmassan kasvua
 • Täydellinen tapa täydentää päivittäistä proteiininsaantia!
 • Parantaa lihasten palautumista
 • Erinomainen maku ja liukenevuus
 • Suomen suosituin proteiini!

Kova treenaaminen lajista riippumatta asettaa kovat vaatimukset ravinnonsaannille. Jos kroppa saa liian vähän tai huonolaatuista ravintoa, voi se alkaa näkyä lihasmassan menettämisenä. Erityisesti proteiininsaanti on todella tärkeää kun kroppa on lujalla rasituksella; proteiini rakentuu aminohapoista, jotka ovat vastuussa lihasten rakentamisesta ja niiden palautumisesta.

Elimistön olisi hyvä saada proteiinia noin joka kolmas tunti, jotta kropan joutuminen kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku) voidaan välttää. Proteiinia on esimerkiksi eläinperäisissä elintarvikkeissa, soijassa ja proteiinijauheessa. Kana, punainen liha ja kanamunat ovat esimerkkejä tyypillisistä proteiininlähteistä.

Kun tavoitellaan selkeitä tuloksia ja lihasmassan kehittymistä, voi riittävän proteiinimäärän saaminen ruoasta tuntua hankalalle. Rajallinen aika, stressi, rahatilanne ja monet muut tekijät voivat hankaloittaa optimaalista ravinnonsaantia.

Juuri tässä Whey-80®:n erinomaisuus tulee esille: kätevä ja yksinkertainen tapa täyttää päivittäinen proteiinintarve normaalin ruokavalion ohella!

Yksi annos Whey-80®:ä antaa noin 25 g proteiinia ja se valmistuu hetkessä. Makuvaihtoehtoja ja variaatioita on lukemattomia – proteiinijuoma, smoothie, aamupuuron sekaan, leivontaan jne. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat!

Tärkeimpiä ajankohtia proteiininsaannille on silloin kun kropan aminohappotasot ovat alhaalla: aamulla, harjoittelun jälkeen ja aterioiden välissä. Heraproteiinin ylivertaisuus lihasproteiinin purkautumisen estämisessä muihin proteiinilähteisiin verrattuna tulee selkeästi esille erityisesti aamuisin ja harjoittelun jälkeen.

Star Nutritionin Whey-80® on nopeavaikutteinen ja erittäin korkealaatuinen proteiinilisä. Viimeisimmän valmistusteknologian avulla olemme saaneet aikaan puhtaan ja vahingoittumattoman proteiinin korkealla biologisella arvolla, täynnä lihaskasvua edistäviä aminohappoja. 

Whey-80® on proteiini kaikille urheilijoille, lajista ja tavoitteista riippumatta!

Mittakauha ei kuulu pakettiin. Saat lisättyä sen ilmaiseksi mukaan kassalla.

Annostus: 0,75 - 1 dl jauhetta sekoitetaan veden tai maidon kanssa shakerissä. Maksimaalisen tuloksen saamiseksi, ota kolme annosta Whey-80:ä päivittäin.

Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

 
 
Protein of the Year
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Protein of the Year
 
Brand of the Year

 


Omega-3 70%

 
Brand of the Year
 

Star Nutritionin Omega-3 70% on peräisin rasvaisesta kalasta, joka on elänyt kylmässä ja puhtaassa vedessä. Kalan sisältämät monityydyttymättömät rasvahapot tulee saada ravinnosta sillä elimistö ei pysty tuottamaan niitä itse.

Kalaöljy sisältää luontaisesti hyödyllisiä monityydyttymättömiä omega-3 rasvahappoja (EPA ja DHA). Näillä rasvahapoilla on suuri merkitys sydämen normaalin toiminnan ylläpitämisessä. DHA on myös tärkeä aivoitoiminnan kannalta sekä normaalin näkökyvyn ylläpitämisessä.

 • 1000mg konsentroitua kalaöljyä (70% omega-3).
 • Dokumentoidut terveysvaikutukset.
 • Sisältö tulee kontrolloiduista kalavesistä.

Omega-3 on yhteinen nimitys kalaperäisille tietyn tyyppisille, pitkäketjuisille, tyydyttymättömille rasvahapoille, jotka ovat erityisen hyödyllisiä terveydelle. Tärkeimmät omega-3 rasvahapot ovat EPA ja DHA. Jokainen kapseli Omega-3 70%:a sisältää 1000mg konsentroitua kalaöljyä, ja antaa 700mg omega-3 rasvahappoja.

Star Nutritionin Omega-3 tulee Ocean Nutritionilta (Meg3). Ocean Nutrition on GOED-jäsen, mikä takaa korkean laadun ja korkeat eettiset standardit. OMEGA-3:n raaka-aine tulee MSC-sertifioiduilta (Marine Stewardship Council) kalastamoilta. Tuote ei sisällä uhanalaista (punainen lista) kalaa, eikä öljyä Marokon rannikon (Länsi-Sahara) kiistanalaisista kaloista.

Annostus: 1 kapseli 3 kertaa päivässä, aterioiden yhteydessä. Kapseli otetaan juuri ennen ateriaa.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.


Creatine Monohydrate, 500 g

Star Nutritionin Creatine Monohydratella saat lisää suoritustehoa ja kiihdytät lihaskasvua.

 
Brand of the Year
 • Lisää suoritustehoa ja voimatasojen kasvua.
 • Lihasmassan lisäys.
 • Edistää palautumista.

Kreatiinia käyttävät useimmat maailman eliittiurheilijat. Star Nutritionin Creatine Monohydrate sisältää 100 % puhdasta mikronisoitua kreatiinimonohydraattia.

Lajista riippumatta Creatine Monohydrate on ehdoton tuote, jos haluat saavuttaa nopeita tuloksia. Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältävät kreatiinia, mutta treenatessasi paljon saat kreatiinilisästä huomattavan hyödyn.

Fyysisen toiminnan yhteydessä lihasten energiamolekyylit hajoavat. Kreatiinin puute estää energiamolekyylien uudelleenrakentumisen. Lihakset väsyvät tällöin nopeasti. Lihassoluissa ATP-muodossa varastoitunut energia kuluu loppuun kovan harjoittelun aikana. Kun lihasten ATP on kulunut loppuun, keho ei enää jaksa harjoitella. Lihakset väsyvät ja niihin muodostuu maitohappoa. Kreatiinin tehtävä on jälleenladata energiaa ATP:n muodossa lihassoluihin. Mitä enemmän lihasenergiaa, sitä vahvempi ja kestävämpi keho.

Annostus:
Päivät 1-5: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl:aan vettä 4 kertaa päivässä. Nauti eri aikoina päivän aikana.
Päivä 6- ja siitä eteenpäin: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl:aan vettä kerran päivässä, joko aamulla tai harjoittelun yhteydessä.

Nauti kreatiinia myös harjoittelusta vapaina päivinä. Käytä kreatiinimonohydraattia 4-10 viikon ajan ja pidä sen jälkeen ainakin 4 viikon tauko. Vältä kofeiinipitoisia juomia kreatiinimonohydraatin käytön aikana. Juo riittävästi nestettä käyttäessäsi kreatiinia.

Tietoa: Tämä on urheiluvalmiste, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei lasten ulottuville. Ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

Allergiatietoa: Tuote valmistetaan samoissa tiloissa, joissa käsitellään maitoproteiineja (heraproteiini ja kaseiini) sekä gluteenia, ja se voi tästä johtuen sisältää näiden aineiden jäämiä.

 


 • Creatine Monohydrate: 1 kpl Creatine Monohydrate, 500 g (Tuotenro. 609)
 • Gainer Pro maku: 1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Banaani (Tuotenro. 5745), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Mansikka (Tuotenro. 571), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Minttusuklaa (Tuotenro. 573), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Suklaa (Tuotenro. 570), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Vadelma (Tuotenro. 574), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Vanilja (Tuotenro. 572)
 • Night-Pro maku: 1 kpl Night-Pro, 1 kg, Chocolate (Tuotenro. 6315), tai
       1 kpl Night-Pro, 1 kg, Strawberry/Wild Strawberry (Tuotenro. 63151), tai
       1 kpl Night-Pro, 1 kg, Vanilla (Tuotenro. 63152)
 • Omega-3 70%: 1 kpl Omega-3 70%, 60 caps (Tuotenro. 6546)
 • Whey-80 maku: 1 kpl Whey-80, 1 kg, Banaani (Tuotenro. 5893) (Tilapäisesti loppu!), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Coconut (Tuotenro. 5897) (Tilapäisesti loppu!), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Cookies & Cream (Tuotenro. 597-027), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Double Rich Chocolate (Tuotenro. 585-1), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Ice Coffee (Tuotenro. 597-019), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Kirsikka (Tuotenro. 5896), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Lemon Yoghurt (Tuotenro. 5895), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Mansikka (Tuotenro. 586), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Maustamaton (Tuotenro. 588), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Minttusuklaa (Tuotenro. 5891), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Suklaa (Tuotenro. 585), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vadelma (Tuotenro. 5892), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vanilja (Tuotenro. 587), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vanilla Pear (Tuotenro. 597-014) (Tilapäisesti loppu!), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vanilla Pear (Tuotenro. 597-014) (Tilapäisesti loppu!), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vanilla Pear (Tuotenro. 597-014) (Tilapäisesti loppu!)
 • Arvostelut

  Määrä 1 kpl
  Kundbetyg
  Anna arvostelu tuotteelle
  Kundbetyg
  Erittäin hyvä paketti aloittelijoille ja niille joiden paino ei helposti nouse. Jos muuten syö paljon ja oikein niin paketti toimii erinomaisesti!
  Kundbetyg
  Whey-80
  Tilasin ekaa kertaa näitä, ennen ollut vain Fastin protskuja, ja tais käydä niin että nyt vaihtuu tässä taloudessa merkki. :) Edullinen hinta houkutti kokeilemaan ja maku oli oikeesti yllättävän hyvä, tosin odotin minttusuklaan olevan makeampaa, mutta hyvää on noinkin! Ja saahan sitä makeutettua vaikka kaakaojauheella halutessaan. Toinen kokeilumaku on jääkahvi, ja se on ihan täydellistä!! Vetelisin normi jääkahvia joka välissä muutenkin, niin nyt saan siihen hyvän tekosyyn ja välipalan samassa. :) Oon sekoitellut vaan maitoon kaikkia protskujuomiani ylipäätänsä, niin en osaa sanoa veteen sekoitettuna eroja.
  Kundbetyg
  Whey-80
  Nyt on kyllä maku ja hinta kohdillaan! 4 kg tuli ostettua. Ei pieretä samalla lailla kuin muut mukamas laadukkaat tuotteet!

  Muut ovat ostaneet myös

  Star-Bar, 55 g x 12, BOX
  Star-Bar, 55 g x 12, BOX

  12-pack! Star Nutritionin Star-Bar-proteiinipatukassa on 36% proteiinia, ainoastaan 201 kcal ja todella vähän rasvaa ja hiilihydraatteja!

  Nyt: 16.90 €
  Normaalihinta 21.60 €

  Instagram

  #massanlisäyspaketti