Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu
Kieli flag FIflag SV
Ostoskärrysi on tyhjä.
Kassalle


Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Tarjouskoodi
<
>
Tuotenro SA000135

Massanlisäyspaketti


Valitse määrä:

Varastosaldo:

Toimitusaika:
3-5 työpäivää


101.50 €

Maksa osissa

12 €/kk.


Massanlisäyspaketti - Yleisön pyynnöstä! Paketti sinulle jolla on vaikeuksia kerätä lihasmassaa ja nostaa painoa.

Paketti sisältää:

 • 1 x Gainer Pro, 4 kg
 • 1 x Whey-80, 1 kg 
 • 1 x Night-Pro, 1kg 
 • 1 x Creatine Monohydrate, 500 g
 • 1 x Omega-3 70%, 60 caps

 

Lue tuotteista:


Night-Pro, 1 kg

 
Brand of the Year
 
Star Nutrition Night-Pro on ainutlaatuinen proteiinilisä maksimoimaan kehon palautumista nukkuessasi.

Night-Pro pohjautuu kaseiiniproteiiniin, jonka aminohapot imeytyvät hitaasti yön aikana. Pienempi osa tulee heraproteiinista, joka vaikuttaa suoraan lihaksiin antikatabolisesti. Night-Pro on rikastettu alfalaktoalbumiinilla, jolla on rauhoittava vaikutus korkean tryptofaanimäärän ansiosta. Lisäksi Night-Pro sisältää sinkkiä ja magnesiumia, jotka vaikuttavat rauhoittavasti.

Annostelu: 1 dl (40 g) sekoitetaan 3 dl:aan vettä. Sekoita tasaiseksi. 1 juoma ennen nukkumaanmenoa.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja. 

Allergiatietoa: Sisältää maitoa, laktoosia ja soijaa.


Gainer Pro

 
Brand of the Year
 
Gainer Pro on palautumistuote maksimaaliseen massanlisäykseen, energiavarastointiin ja lihaskehitykseen. 

Gainer Pro sisältää 67 % hiilihydraatteja ja 24 % proteiineja. Sekoittuu ja imeytyy välittömästi. Ehdoton tuote massanlisäystä ja lihaskasvua varten. Gainer Pro ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita! Matala laktoosipitoisuus!

Kauha ei sisälly tuotteeseen - sen lisäät maksutta verkkokaupan kassalla.

Star Nutrition Gainer Pro ® on palautumistuote henkilölle, joka haluaa kasvattaa laadukasta lihasmassaa. Gainer Pro sopii myös henkilölle, joka urheilee paljon ja kuluttaa paljon energiaa.

Star Nutrition Gainer Pro ® sisältää nopeita ja hitaita hiilihydraatteja, parasta mahdollista nopeasti imeytyvää proteiinia ja vitamiineja sekä mineraaleja. Tämän sekoituksen avulla pystyt saamaan mahdollisimman paljon irti harjoittelustasi. Hiilihydraattien tehtävä on täyttää lihaksien energiavarastoja nopeasti ja estää yliharjoittelua sekä lihaskudoksen hajoamista.

Proteiinit sisältävät suuren määrän tärkeitä BCAA-aminohappoja, jotka kiihdyttävät kasvuhormonin erittymistä kehossa. Proteiini on lihasmassan lisäämiseksi tarvittava rakennusmateriaali. Vitamiinit ja mineraalit pitävät huolta kehon maksimaalisesta kasvutoiminnasta.

Star Nutrition Gainer Pro ® on koostumuksensa ansiosta myydyin palautumistuote Pohjoismaissa, eikä vain voimaurheilun, vaan kaikkien urheilulajien parissa.

Annostus: Sekoita 90-120 g (1,5-2 dl) jauhetta veteen tai maitoon ja nauti välittömästi harjoittelun jälkeen tai välipalaksi.

Tietoa: Tämä on urheiluvalmiste, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei lasten ulottuville. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

Allergiatietoa: Sisältää laktoosia, maitoproteiinia ja soijaa.


Whey-80

Protein of the Year
 
Protein of the Year
 
Brand of the Year

Star Nutrition Whey-80 ® on täydellinen heraproteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa tehokkaamman palautumisen, lisää lihasmassaa sekä edistää rasvanpolttoa!

 • Tehostaa palautumista.
 • Erinomainen maku ja liukenevuus.
 • Pohjois-Euroopan myydyin proteiini!

Proteiini koostuu aminohapoista, joiden tärkeä tehtävä on rakentaa lihaksia ja tukea palautumista. Elimistön on saatava proteiinia joka toinen tai kolmas tunti estääkseen sitä joutumasta kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku). Heraproteiinilla on korkein biologinen proteiiniarvo, eli se sisältää kaikki aminohapot täydellisessä tasapainossa, jolloin keho pystyy hyödyntämään proteiinit mahdollisimman tehokkaasti. Whey-80 sisältää luonnollisia maidon vitamiineja ja mineraaleja, kuten B-vitamiineja, kalsiumia ja D-vitamiinia, joka vahvistaa luustoa.

Whey-80 ® - Pohjois-Euroopan myydyin proteiini!
Star Nutrition Whey-80 ® on hyvin nopeasti imeytyvä ja laadukas proteiini. Whey-80:n sisältämä, korkean biologisen arvon omaava proteiini on valmistettu viimeisimmän tekniikan avulla. Se sisältää lihasmassan rakentamisessa tärkeitä aminohappoja. Täysin heraproteiinista koostuva jauhe liukenee nesteeseen helposti, se ei vaahtoudu eikä paakkuunnu.

Annostus: 0,75 - 1 dl jauhetta sekoitetaan veden tai maidon kanssa shakerissä. Maksimaalisen tuloksen saamiseksi, ota kolme annosta Whey-80:ä päivittäin.

Tietoa: Whey-80 on proteiinivalmiste, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Ei lasten ulottuville.


Omega-3 70%

 
Brand of the Year
 

Star Nutritionin Omega-3 70% on peräisin rasvaisesta kalasta, joka on elänyt kylmässä ja puhtaassa vedessä. Kalan sisältämät monityydyttymättömät rasvahapot tulee saada ravinnosta sillä elimistö ei pysty tuottamaan niitä itse.

Kalaöljy sisältää luontaisesti hyödyllisiä monityydyttymättömiä omega-3 rasvahappoja (EPA ja DHA). Näillä rasvahapoilla on suuri merkitys sydämen normaalin toiminnan ylläpitämisessä. DHA on myös tärkeä aivoitoiminnan kannalta sekä normaalin näkökyvyn ylläpitämisessä.

 • 1000mg konsentroitua kalaöljyä (70% omega-3).
 • Dokumentoidut terveysvaikutukset.
 • Sisältö tulee kontrolloiduista kalavesistä.

Omega-3 on yhteinen nimitys kalaperäisille tietyn tyyppisille, pitkäketjuisille, tyydyttymättömille rasvahapoille, jotka ovat erityisen hyödyllisiä terveydelle. Tärkeimmät omega-3 rasvahapot ovat EPA ja DHA. Jokainen kapseli Omega-3 70%:a sisältää 1000mg konsentroitua kalaöljyä, ja antaa 700mg omega-3 rasvahappoja.

Star Nutritionin Omega-3 EI sisällä uhanalaista (punainen lista) kalaa, eikä öljyä Marokon rannikon (Länsi-Sahara) kiistanalaisista kaloista.

Annossuositus: 1 kapseli 3 kertaa päivässä, aterioiden yhteydessä.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Allergiatietoa: Sisältää kalaa.


Creatine Monohydrate, 500 g

Star Nutritionin Creatine Monohydratella saat lisää suoritustehoa ja kiihdytät lihaskasvua.

 
Brand of the Year
 • Lisää suoritustehoa ja voimatasojen kasvua.
 • Lihasmassan lisäys.
 • Edistää palautumista.

Kreatiinia käyttävät useimmat maailman eliittiurheilijat. Star Nutritionin Creatine Monohydrate sisältää 100 % puhdasta mikronisoitua kreatiinimonohydraattia.

Lajista riippumatta Creatine Monohydrate on ehdoton tuote, jos haluat saavuttaa nopeita tuloksia. Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältävät kreatiinia, mutta treenatessasi paljon saat kreatiinilisästä huomattavan hyödyn.

Fyysisen toiminnan yhteydessä lihasten energiamolekyylit hajoavat. Kreatiinin puute estää energiamolekyylien uudelleenrakentumisen. Lihakset väsyvät tällöin nopeasti. Lihassoluissa ATP-muodossa varastoitunut energia kuluu loppuun kovan harjoittelun aikana. Kun lihasten ATP on kulunut loppuun, keho ei enää jaksa harjoitella. Lihakset väsyvät ja niihin muodostuu maitohappoa. Kreatiinin tehtävä on jälleenladata energiaa ATP:n muodossa lihassoluihin. Mitä enemmän lihasenergiaa, sitä vahvempi ja kestävämpi keho.

Annostus:
Päivät 1-5: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl:aan vettä 4 kertaa päivässä. Nauti eri aikoina päivän aikana.
Päivä 6- ja siitä eteenpäin: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl:aan vettä kerran päivässä, joko aamulla tai harjoittelun yhteydessä.

Nauti kreatiinia myös harjoittelusta vapaina päivinä. Käytä kreatiinimonohydraattia 4-10 viikon ajan ja pidä sen jälkeen ainakin 4 viikon tauko. Vältä kofeiinipitoisia juomia kreatiinimonohydraatin käytön aikana. Juo riittävästi nestettä käyttäessäsi kreatiinia.

Tietoa: Tämä on urheiluvalmiste, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei lasten ulottuville. Ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

Allergiatietoa: Tuote valmistetaan samoissa tiloissa, joissa käsitellään maitoproteiineja (heraproteiini ja kaseiini) sekä gluteenia, ja se voi tästä johtuen sisältää näiden aineiden jäämiä.

 


 • Creatine Monohydrate: 1 kpl Creatine Monohydrate, 500 g (Tuotenro. 609)
 • Gainer Pro maku: 1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Banaani (Tuotenro. 5745), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Mansikka (Tuotenro. 571), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Minttusuklaa (Tuotenro. 573), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Suklaa (Tuotenro. 570), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Vadelma (Tuotenro. 574), tai
       1 kpl Gainer Pro, 4 kg, Vanilja (Tuotenro. 572)
 • Night-Pro maku: 1 kpl Night-Pro, 1 kg, Chocolate (Tuotenro. 6315), tai
       1 kpl Night-Pro, 1 kg, Strawberry/Wild Strawberry (Tuotenro. 63151), tai
       1 kpl Night-Pro, 1 kg, Vanilla (Tuotenro. 63152)
 • Omega-3 70%: 1 kpl Omega-3 70%, 60 caps (Tuotenro. 6546)
 • Whey-80 maku: 1 kpl Whey-80, 1 kg, Banaani (Tuotenro. 5893), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Coconut (Tuotenro. 5897), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Cookies & Cream (Tuotenro. 597-027), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Double Rich Chocolate (Tuotenro. 585-1), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Ice Coffee (Tuotenro. 597-019), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Kirsikka (Tuotenro. 5896), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Lemon Yoghurt (Tuotenro. 5895), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Mansikka (Tuotenro. 586), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Maustamaton (Tuotenro. 588), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Minttusuklaa (Tuotenro. 5891), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Suklaa (Tuotenro. 585), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vadelma (Tuotenro. 5892), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vanilja (Tuotenro. 587), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vanilla Pear (Tuotenro. 597-014), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vanilla Pear (Tuotenro. 597-014), tai
       1 kpl Whey-80, 1 kg, Vanilla Pear (Tuotenro. 597-014)


  Virhe tuotekuvauksessa?

  Jos olet mielestäsi löytänyt virheen tästä tuotekuvauksesta, ole ystävällinen ja ilmoita meille asiasta! Kerro virheestä täällä

 • Arvostelut

  Määrä 1 kpl
  Kundbetyg
  Anna arvostelu tuotteelle
  Kundbetyg
  Erittäin hyvä paketti aloittelijoille ja niille joiden paino ei helposti nouse. Jos muuten syö paljon ja oikein niin paketti toimii erinomaisesti!
  Kundbetyg
  Whey-80
  Miellyttävä maku suklaassa, sekoittuu loistavasti ja hyvä koostumus, ei klimppinen kuten joissain muissa merkeissä. Tilaukseen pärähti just minttusuklaa kun muut arvostelijat suurimmaksi osaksi kehunut.
  Kundbetyg
  Whey-80
  Vanilla Pear on hyvää eikä liian makeaa verrattuna markettien Fast tai Leader jauhoihin. Ei vaahtoa niin paljon kun edellä mainitut. Toinen ero muuhun merkkiin on että tästä tulee melko kylläinen olo, hyvä vai paha, minusta hyvä.

  Muut ovat ostaneet myös

  Gainer Pro, 4 kg + Bonustuote!
  Gainer Pro, 4 kg + Bonustuote!

  SESONGIN VAHVIMMAT KAMPANJAT! Osta 4 kg Gainer Pro -massanlisäysjauhetta ja saat valitsemasi bonustuotteen kaupan päälle!

  Nyt: 39.90 €
  Normaalihinta 61.80 €