Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu

Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Arvostelut

Määrä 3 kpl
Kundbetyg
Anna arvostelu tuotteelle
Kundbetyg
Mango mielestäni tosi raikas ja hyvä, vaikka muutkin maut ok. Ei sekoitu kovin hyvin, mutta pienet sattumathan tuovat vain vaihtelua :D
Kundbetyg
Hyvin piti nälän kurissa ja suklaa ainakin todella hyvän makuista, kun muistaa ettei liikaa vettä laita.
Kundbetyg
Vesimäinen maku, huonosti sekoittuva (Shaker) Nutridiet ja nutrilet tähän mennessä parhaimmat joka saralla... Easy diet ei rahan arvoinen lainkaan!

Huomioi, että Fitnesstukku ei vastaa sivuilla olevien arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa mainitut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia ja niitä ei voida yleistää.

Muut ovat ostaneet myös

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

2 yhden hinnalla! Ripped Hardcore – uuden sukupolven rasvanpolttaja Chained Nutritionilta! Antaa rajun energia-aallon, hillitsee ruokahalua ja lisää rasvan vapautumista!

Nyt: 27.90 €
Normaalihinta 55.80 €

<
>

Quick Diet Complete BIG BUY, 160 servings

37%
rabatt
149.90 €238.40 €
X


Hinta kg kohden: 22.31 €    
Maksa osissa

9 €/kk.

Varastosaldo:
Toimitusaika:
3-5 työpäivää

Art nr.: STORQUICK
BIG BUY: 4 x Quick Diet Complete, 40 servings

Osta runsaammin ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin!

Lue lisää tuotteesta:


Quick Diet Complete, 40 servings

 
Brand of the Year
 

Quick Diet Complete on erinomainen ateriankorvike nopeaan ja turvalliseen painonpudotukseen.

VLCD*:lle ominaista on vähäkalorinen (<800 kcal/päivä), mutta kaikkia tarvittavia ravintoaineita, tarpeellisessa määrässä, sisältävä dieetti. Quick Diet Complete (5 pussia) jaetaan päivän aikana moneen ateriaan.

Annos sekoitetaan veteen ja nautitaan säännöllisesti 5 kertaa päivässä. Tuotetta voi myös käyttää ravinnepitoisena ateriankorvikkeena korvaamaan yhden tai useamman aterian päivässä.

VLCD on ylipainosta kärsiville hyväksi todettu menetelmä. Kliiniset kokeet ovat todistaneet, että menetelmän avulla paino laskee tehokkaasti ja saavutetaan positiivisia terveysvaikutuksia. Quick Diet Complete täyttää EU:n VLCD –tuotteille asettaman direktiivin ja on siten ateriankorvikkeena hyväksytty.

Annostussuositus: 42 g sekoitetaan 3 dl:aan vettä. Liuota jauhe veteen ennen nauttimista. Seurataksesi täysin VLCD-ohjelmaa, nauti 5 annosta päivässä. Kaikkia aterioita voi korvata itse enintään 14 päivän ajan, jos käytät tuotetta pidemmän ajan on syytä kysyä neuvoa dietistiltä/asiantuntijalta. MRP:tä varten (ateriankorvike), korvaa aterian tai useamman päivässä, annosta kohti. Ravista juoma voimakkaasti verkolla varustetussa sekoituspullossa paakkujen ehkäisemiseksi.