Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu
Kieli flag FIflag SV
Ostoskorisi on tyhjä.
Kassalle


Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Tarjouskoodi
<
>
Tuotenro 597-016

Whey-80, 4 kg, Maustamaton


Valitse määrä:

Varastosaldo:

Toimitusaika:
3-5 työpäivää


62.90 €
Hinta kg kohden: 15.73 €

Maksa osissa

19 €/kk.


Protein of the Year
 
Protein of the Year
 
Brand of the Year

Star Nutrition Whey-80 ® on täydellinen heraproteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa tehokkaamman palautumisen, lisää lihasmassaa sekä edistää rasvanpolttoa!

  • Tehostaa palautumista.
  • Erinomainen maku ja liukenevuus.
  • Pohjois-Euroopan myydyin proteiini!

Proteiini koostuu aminohapoista, joiden tärkeä tehtävä on rakentaa lihaksia ja tukea palautumista. Elimistön on saatava proteiinia joka toinen tai kolmas tunti estääkseen sitä joutumasta kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku). Heraproteiinilla on korkein biologinen proteiiniarvo, eli se sisältää kaikki aminohapot täydellisessä tasapainossa, jolloin keho pystyy hyödyntämään proteiinit mahdollisimman tehokkaasti. Whey-80 sisältää luonnollisia maidon vitamiineja ja mineraaleja, kuten B-vitamiineja, kalsiumia ja D-vitamiinia, joka vahvistaa luustoa.

Whey-80 ® - Pohjois-Euroopan myydyin proteiini!
Star Nutrition Whey-80 ® on hyvin nopeasti imeytyvä ja laadukas proteiini. Whey-80:n sisältämä, korkean biologisen arvon omaava proteiini on valmistettu viimeisimmän tekniikan avulla. Se sisältää lihasmassan rakentamisessa tärkeitä aminohappoja. Täysin heraproteiinista koostuva jauhe liukenee nesteeseen helposti, se ei vaahtoudu eikä paakkuunnu.

Annostus: 0,75 - 1 dl jauhetta sekoitetaan veden tai maidon kanssa shakerissä. Maksimaalisen tuloksen saamiseksi, ota kolme annosta Whey-80:ä päivittäin.

Tietoa: Whey-80 on proteiinivalmiste, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Ei lasten ulottuville.


Arvostelut

Tuotteelle ei vielä ole annettu arvostelua.
Klikkaa tästä ja ole ensimmäinen, joka antaa arvostelun tuotteelle.

Instagram

#whey80