Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu
Kieli flag FIflag SV
Ostoskorisi on tyhjä.
Kassalle


Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Tarjouskoodi
<
>
Tuotenro 9894-023

Whipped Peanut Spread, 355ml


Valitse määrä:

Varastosaldo:

Toimitusaika:
3-5 työpäivää


5.49 €
Hinta l kohden: 15.46 €

Maksa osissa

€/kk.


Walden Farmsin Whipped Peanut Spread on täysin sokeriton ja kaloriton maapähkinävoi. Nauti herkullisesta mausta hyvällä omallatunnolla!

  • Ei hiilihydraatteja, ei rasvaa, ei kaloreita, ei gluteenia!
  • Täynnä herkullista makua!

Vähäkalorinen ruoka saattaa usein olla melko mautonta ja valinnanvara vähäinen. Walden Farms näyttää tuotteillaan, että näin ei todellakaan tarvitse olla! Nauti täyteläisestä ja pehmeästä maapähkinävoista, jossa on autenttinen paahdettujen maapähkinöiden maku!

Tavallinen maapähkinävoi voi sisältää yli 200 kcal pelkästä sokerista ja rasvasta annosta kohden. Walden Farmsin Whipped Peanut Spread maistuu yhtä hyvälle muttei sisällä sokeria eikä kaloreita!

Sopii erinomaisesti:

  • Leivän päälliseksi
  • Smoothieihin
  • Ruoanlaittoon ja leivontaan


Vaihda Walden Farmsin tuotteisiin ja säästyt sadoilta ylimääräisiltä kaloreilta! Korvaamalla arkipäiväiset tuotteesi Walden Farmsin kalorittomilla vaihtoehdoilla, vähenee kalorinsaantisi keskimäärin 330 kcal per päivä. 330 kcal vähennys per päivä vastaa yli 15 kg painon pudotusta vuodessa!


Ainutlaatuinen maku, ei kaloreita - miten tämä yhtälö on mahdollinen? Korkeatiivistetty uute ja aromit tarkkaan valituista raaka-aineista antavat kaikille Walden Farmsin tuotteille tunnusomaisen herkullisen maun! Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei lasten ulottuville.

 

Arvostelut

Määrä 11 kpl
Kundbetyg
Anna arvostelu tuotteelle
Kundbetyg
Aivan superhyvää! :)
Kundbetyg
Ei maistu maapähkinävoilta sitten lainkaan, mut puuron seassa menee niin hyvin et pakko tilata lisää!
Kundbetyg
Ei maistu maapähkinävoilta,makeaakin..Mutta,menee jotenkin korvikkeena muiden ruokien joukossa ja ehkäpä oikean seassa.Myös leivontaan aattelin koittaa..

Huomioi, että Fitnesstukku ei vastaa sivuilla olevien arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa mainitut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia ja niitä ei voida yleistää.

Muut ovat ostaneet myös

2 x Ripped Hardcore, 60 caps, 2 yhden hinnalla
2 x Ripped Hardcore, 60 caps, 2 yhden hinnalla

2 yhden hinnalla! Ripped Hardcore – uuden sukupolven rasvanpolttaja Chained Nutritionilta! Antaa rajun energia-aallon, hillitsee ruokahalua ja lisää rasvan vapautumista!

Nyt: 27.90 €
Normaalihinta 55.80 €

Instagram

#whippedpeanutspread