Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu

Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Fitnesstukku Awards


Me Fitnesstukussa olemme ylpeitä saadessamme esitellä Fitnesstukku.fi Awardsien voittajat!

Joka vuosi markkinoille tulee uusia, innovatiivisia tuotteita. Tuotevalmistajat ovat laittaneet likoon lukemattoman määrän resursseja, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Osa tuotteista nousee myyntimenestyksiksi välittömästi ja pitää kärkipaikan vuosi toisensa perään, kun taas jotkut tuotteet ovat suosittuja vain hetken ajan ja antavat sijaa jälleen uusille tuotteille.
  Me haluamme nostaa jalustalle asiansa osaavat valmistajat, jotka pitävät huolen siitä, että asiakkaamme saavat aina kaikkein parasta mahdollista! Tämän teemme Fitnesstukku Awardsien muodossa, joissa valituksi tulevat parhaat tuotteet niin myyntiin, makuun, laatuun kuin asiakastyytyväisyyteen perustuen.

Alla on esitelty kaikki voittajat, niin yksittäiset tuotteet kuin valmistajatkin. Jokaisen voittajan kohdalla pääset klikkaamalla sivuillemme, missä saat enemmän tietoa kyseisestä tuotteesta tai valmistajasta.
 

 

Amino of the year

 

Anabolic BCAA

 

Protein of the Year

Whey-80

 

Bar of the year

Goodlife

Star Nutritionin Anabolic BCAA sisältää nopeasti imeytyviä haaraketjuisia aminohappoja sekä B6-vitamiinia, joka tehostaa aminohappojen imeytymistä. Anabolic BCAA antaa anabolisen signaalin maksimaaliseen lihaskasvuun!   Whey-80 on heraproteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa tehokkaamman palautumisen, lisää lihasmassaa sekä edistää rasvanpolttoa! 100 % ultrasuodatettua heraproteiinikonsentraattia ja runsaasti lihaskasvua tukevia aminohappoja.   Goodlife on ollut useiden herkullisten makuvaihtoehtojensa ansiosta asiakkaidemme suosikki jo pitkään! Jokainen patukka sisältää noin 190 kcal, 16 g proteiinia ja 20 g hiilihydraatteja: Erinomainen välipala mihin tahansa aikaan päivästä!
         

Fat Burner of the year

Ripped Hardcore

 

RTD of the year

Protein Drink Low Carb

 

Gainer of the year

Mutant Mass

Ripped Hardcore on voimakas termogeeninen rasvanpolttaja, joka vapauttaa kehoon varastoitunutta rasvaa energiaksi! Näin saat tukea painonpudotukseesi samalla kun energiatasosi pysyvät ylhäällä treenatessa. Ripped Hardcore hillitsee myös ruokahalua!   IronMaxxin Protein Drink Low Carb sisältää kaikkiaan 55 g korkealaatuista proteiinia, joka koostuu kaseiinista ja heraproteiinista! Mukana kulkeva Ready-to-drink -tuote nautittavaksi aina kun proteiinilisä on tarpeen! Erinomainen myös dieetille!  

Mutant Mass on kehitetty kovaa treenaaville, voimaa ja massaa vaativille urheilijoille. Lukemattomat asiakkaamme ovat todenneet Mutant Massin runsaan energiapitoisuuden ja ravinteikkaan sisällön olevan paras ase massanhankintaan!

         

Muscle Builder of the year

Mutant Test

 

Meal Replacement of the year

Syntha-6

 

Fitness Gear of the year

Hardcore Wrist Wraps

Mutant Test on ehdoton tuote tavoitteellisille, lisää lihasmassaa haluaville ja aktiivisesti treenaville urheilijoille. Mutant Testin aktiiviset ainesosat tehostavat voimakkaasti kehon omaa testosteronituotantoa, antaen valmiudet todelliseen lihaskasvuun!

  BSN Syntha-6 on korkealuokkainen, pitkävaikuitteinen proteiini, joka koostuu kuudesta proteiinilähteestä. Erinomainen aminohappoprofiili (BCAA), paljon kuitua ja vain vähän laktoosia. Välipala- ja iltaproteiinien eliittiä!  

GASP Hardcore Wrist Wrapsit ovat erittäin vahvat rannetuet sinulle, joka vaadit parasta raskaisiin voimatreeneihin! Hardcore Wrist Wrapsit ovat 33 cm pitkät ja niiden runkoon on asennettu neljä elastista nauhaa tuen maksimoimiseksi!

         

Brand of the year

Star Nutrition

 

Clothing Brand of the year

GASP

 

 

Vuonna 1996 perustettu ruotsalainen Star Nutrition on vakiinnuttanut paikkansa Pohjois-Euroopan myydyimpänä lisäravinnemerkkinä. Ostaessasi Star Nutritionin tuotteita, voit olla varma, että saat korkealaatuisimmista raaka-aineista valmistetut tuotteet erittäin edulliseen hintaan.

 

GASP Inc. tarjoaa laajan valikoiman vaatteita ja varusteita raskaisiin voimatreeneihin sekä vapaa-ajan käyttöön. GASP Inc. -vaate on korkealaatuista, käsin työstettyä materiaalia uniikilla, raskaalla ulkonäöllä ja erinomaisella kestävyydellä.