×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
    palautukset
  • Hintatakuu
  • Bonustuotteita

Sections

×

    Tietosuojakäytäntö

    Henkilötiedot

    Fitnesstukku välittää turvallisuudestasi ja pyrkii kaikissa tilanteissa suojelemaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Fitnesstukun tavoitteena on noudattaa kaikkia henkilötietojen suojelemista koskevia sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Tämä käytäntö, muiden seikkojen ohella, auttaa sinua ymmärtämään, minkälaisia henkilötietoja Fitnesstukku kerää ja kuinka niitä käytetään. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön Verkkosivustolla ostoksia tehdessäsi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

    Health and Sports Nutrition Group HSNG AB (”Fitnesstukku” / ”me”), yhtiön rekisteröintinumero 556564-4258, Sveavägen 151, S-113 46 Stockholm, Sweden, puh: +4610 703 23 82, on rekisterinpitäjänä vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

    Mitä henkilötietoja käsittelemme?

    Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet Verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana. Henkilötietoihin, joita Fitnesstukku käsittelee, kuuluvat henkilötunnuksesi, nimesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu ja tilaushistoriasi, luottokorttinumerosi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi sekä puhelinnumerosi.

    Kuinka käytämme henkilötietojasi?

    Tietoja voidaan käyttää tunnistamista, suoramarkkinointia, asiakaskyselyjä, uutiskirjeitä ja tilastotietoja varten. Tietoja tullaan myös käyttämään postin, tekstiviestien ja sähköpostien lähettämiseen sinulle sekä markkinointiin ja tiedottamiseen puhelimitse. Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä ja kieltää kaiken sinuun asiakkaana kohdistetun markkinoinnin. Jokaisen postituksen yhteydessä tarjoamme sinulle asiakkaana mahdollisuuden estää itseesi kohdistuvan sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin.

    Tietoja voidaan käyttää myös ostoskäyttäytymisen analysoimiseen, jotta voimme toimittaa sinulle tarkoituksenmukaista tietoa ja markkinointimateriaalia sekä kehittää Verkkosivustoa, maksutapoja ja maksuprosesseja. Maksutapojen ja -prosessien kehittämisen vuoksi tapahtuvaan käsittelyyn saattaa kuulua henkilötietojesi, ts. henkilötunnuksesi, luovuttaminen muille Fitnesstukun konserniin kuuluville yrityksille sekä analysointitarkoituksia varten sisällytetyille kolmannen osapuolen palveluntarjoajille. Tämän takia henkilötietojasi voidaan käsitellä yhdessä tietojen kanssa, jotka ovat peräisin muista rekistereistä, kuten esim. luottotietorekistereistä.

    Henkilötunnustasi käsitellään myös ostosten yhteydessä maksu- tai luottokorttipalveluita tarjoavien kolmansien osapuolien puolesta (tai niiden vaatimuksesta), jotta ne voivat hankkia luottotietoraportteja kolmansilta osapuolilta.

    Henkilötietojesi käyttö saattaa johtaa tietojesi käsittelyyn yhdessä muista EU:n sisä- ja ulkopuolisista rekistereistä peräisin olevien tietojen kanssa sekä siihen, että henkilötietojasi siirretään muille Fitnesstukun konserniin kuuluville yrityksille ja käsitellään niiden toimesta edellä kuvattuja tarkoituksia varten sovellettavien lakien ja määräyksien puitteissa. Tietoja voidaan käsitellä myös yhdessä viranomaisilta tai esim. tulostus- ja jakelukumppaneiltamme sekä kolmannen osapuolen maksu- tai luottokorttipalveluiden tarjoajilta saatujen tai niiden kanssa jaettujen tietojen kanssa. Tällaisen käytön yhteydessä Fitnesstukku noudattaa aina äärimmäistä huolellisuutta.

    Hyväksymällä tämän käytännön verkkosivustolla ostoksia tehdessäsi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi siirron ETA-alueen ulkopuolisiin maihin.

    Jos Fitnesstukun liiketoiminta myydään kokonaan tai osittain tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajillemme, mahdolliselle ostajalle tai ostajan neuvonantajalle sekä lisäksi liiketoiminnan uudelle omistajalle.

    Fitnesstukku käyttää Googlen mainospalveluja. Fitnesstukku käyttää Google Analyticsin kautta kiinnostus-, demografia- ja jälleenmarkkinointiperusteisia suuntausmenetelmiä. Voit lukea lisää Googlen soveltamasta tietojen keräämisestä, jakamisesta ja käyttämisestä täältä.

    Kuinka suojelemme henkilötietojasi?

    Käytössämme on useita tietosuojamenetelmiä, joiden avulla suojelemme käsittelemiämme henkilötietoja. Henkilötietojesi suojelemiseksi käytämme turvatoimia sekä teknisiä ja organisatorisia menetelmiä, kuten esim. verkkoselainten varmentamismenettelyitä. Lisäksi meillä on asianmukaiset palomuuri- ja virustentorjuntaohjelmat, joilla suojaamme verkkoa ja estämme luvattoman pääsyn siihen. Fyysinen pääsy tiloihin, joissa tietoja säilytetään, on rajoitettu, ja työntekijöiden on tunnistauduttava päästäkseen sisään.

    Näiden lisäksi Fitnesstukku käyttää esim. SSL-salausprotokollaa (Secure Socket Layer), joka varmistaa turvallisen tiedonsiirron Internetissä (ja muissa verkoissa). Asiakkaana sinun on tarkistettava, ettei SSL-salausprotokollaa ole poistettu käytöstä verkkoselaimesi asetuksissa. Käytämme yksisuuntaisia koodeja estääksemme luvattoman pääsyn luottokorttinumerosi käsittelyn yhteydessä.

    Kuinka kauan Fitnesstukku säilyttää henkilötietojani?

    Jos hyväksyt Fitnesstukun rekisteröidyn asiakkuuden/jäsenyyden, tietojasi säilytetään, kunnes irtisanot rekisteröitymisesi. Voit irtisanoa asiakkuutesi koska tahansa. Jos et rekisteröidy asiakkaaksi/jäseneksi, henkilötietojasi säilytetään vain sen ajan, joka on tarpeen lainsäädännön noudattamiseksi tai jotta Fitnesstukku voi täyttää velvollisuudet, joita sillä sinua kohtaan on, esim. toimitus- tai takuuvelvollisuudet.

    Henkilötietojasi ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

    Henkilötietojesi tarkastelu, päivitys ja korjaus

    Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on kerran kalenterivuoden aikana oikeus saada veloituksetta tietoja siitä, mitä henkilötietojasi käytämme, niiden keräystavasta riippumatta. Jos haluat saada tällaisia tietoja, voit järjestää sen lähettämällä meille kirjallisen pyynnön. Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinun on allekirjoitettava pyyntösi asianmukaisesti ja lähetettävä se postitse verkkosivustolla annettuun osoitteeseen. Toisin sanoen sitä ei voi lähettää sähköpostitse.

    Fitnesstukku haluaa varmistaa, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin Fitnesstukulle antamasi tieto muuttuu, esim. sähköpostiosoitteessasi, nimessäsi tai maksutiedoissasi tapahtuu muutoksia tai haluat muuttaa käyttäjätiliäsi, toimita oikeat tiedot sähköpostitse Fitnesstukulle osoitteeseen sales@fitnesstukku.fi. Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista.

    Henkilötietojasi ei käsitellä suoramarkkinointitarkoituksia varten, mikäli kiellät kyseisen käsittelemisen. Sinulla on koska tahansa oikeus peruuttaa mikä tahansa henkilötietojesi käsittelyyn antamasi suostumus. Tällainen peruutus saattaa rajoittua vain osaan käsittelystä, esim. suoramarkkinointiin liittyvään käsittelyyn.

    Linkit

    Verkkosivustollamme saattaa olla linkkejä muille verkkosivustoille. Tämä tietosuojakäytäntö koskee ainoastaan meidän Verkkosivustoamme. Kun siirryt linkin kautta toiselle verkkosivustolle, sinun on luettava kyseistä verkkosivustoa koskeva tietosuojakäytäntö. Huomaa, että Fitnesstukku ei ole vastuussa henkilötietojesi käsittelystä muiden verkkosivustojen toimesta tai muilla verkkosivustoilla.

    Tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset

    Fitnesstukku varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tätä tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan Verkkosivustolla.

    Evästeet

    Lue evästeistä täältä.