×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Octane, 750 g

  Octane – Star Nutritionin treenien aikana nautittava BCAA-pohjainen juoma, joka parantaa merkittävästi suorituskykyä ja antaa kasvumateriaalia lihaksille!

  Lue Lisää
  37,90 €

  Art nr.: 6581-01R

  Octane – Star Nutritionin treenien aikana nautittava BCAA-pohjainen juoma, joka parantaa merkittävästi suorituskykyä ja antaa kasvumateriaalia lihaksille!

  • Stimulanttivapaa tehonlisääjä
  • Parantaa sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä
  • Lihasvoimaa lisäävä vaikutus
  • Sitrulliinimalaatti antaa paremman pumpin treenatessa
  • Edistää palautumista ja auttaa säilyttämään optimaalisen nestetasapainon
  • Useita raikkaita makuja!

  Star Nutritionin Octane on huippusuosittu aminohappojuoma, joka treenien aikana nautittuna antaa paremman suorituskyvyn ja auttaa viemään tiukat treenit loppuun asti.

  Octane sisältää tarkkaan valitun aminohappoyhdistelmän, joka tehostaa usealla eri tavalla kropan suorituskykymekanismeja. Runsas annos haaraketjuisia aminohappoja – L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia – stimuloi proteiinisynteesiä ja ehkäisee lihasproteiinin hajoamista ja henkistä väsymystä.

  Tuotteeseen lisätty L-glutamiini on lihaskudoksessa yleisimmin esiintyvä aminohappo, jonka riittävä saanti on tärkeää rankalla treeniperiodilla. Jokainen annos Octanea antaa myös 1000 mg Sitrulliinimalaattia, joka nostaa veren typpioksidipitoisuutta (NO) ja saa aikaan voimakkaan lihaspumpin.

  Kaikki Octanen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne ovat lihasten käytettävissä todella nopeasti. Nopea imeytyminen merkitsee parempaa insuliinin vapautumista, voimakasta proteiinisynteesin stimulaatiota ja parempaa lihaskasvua.

  Aminohappojen lisäksi Octane sisältää elektrolyyttejä, jotka vastustavat kropan kuivumista ja mineraalien puutosta sekä B6-vitamiinia, joka kiihdyttää aminohapposynteesiä ja parantaa muiden ainesosien imeytymistä elimistöön.

  Octane – Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen Intra-Workout urheilijoille, jotka haluavat taata parhaan suorituskyvyn treenistä toiseen!

  Käyttöohjeet ja päivittäinen annossuositus: Sekoita 1 annos (3 mitallista / 14 g jauhetta) 250 ml:aan vettä ja juo ennen treeniä ja treenin aikana. 1 annos antaa 10,5 g aminohappoja.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Customer reviews 1 to 10 of 21 total

  per sivu

  Customer reviews 1 to 10 of 21 total

  per sivu
  Sisältö per annos,
  3 mitallista (14 g)
  Lemon Lime Watermelon Apple
  Energiaa 180,8 kJ / 43,2 kcal 182,1 kJ / 43,6 kcal 182,1 kJ / 43,6 kcal
  Rasvaa 0,1 g 0,1 g 0,1 g
  - josta tyydyttynyttä 0,02 g 0,02 g 0,02 g
  Hiilihydraatteja 1,1 g 1,2 g 1,2 g
  - joista sokereita 0,2 g 0,2 g 0,2 g
  Proteiinia 9,5 g 9,5 g 9,5 g
  Suolaa 0,6 g 0,6 g 0,6 g
  B6-Vitamiinia 1 mg (71,4%*) 1 mg (71,4%*) 1 mg (71,4%*)
   
  Aminohappoprofiili per annos, 3 mitallista (14 g)
  L-Leusiini 3,5 g 3,5 g 3,5 g
  L-Glutamiini 2,5 g 2,5 g 2,5 g
  L-Isoleusiini 1,75 g 1,75 g 1,75 g
  L-Valiini 1,75 g 1,75 g 1,75 g
  Sitrulliinimalaatti 1 g 1 g 1 g

   

  *Prosenttia RDA:sta (Päivittäisen saannin vertailuarvo) 

   

  Ainesosat Lemon Lime Sour: L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-sitrulliinimalaatti, natrium (230 mg), maltodekstriini, kalium (200 mg, 10 %**), lime- ja sitruuna-aromi, paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), emulgointiaine (soijalesitiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi), väriaine (Tartratsiini: Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn, Briljantinsininen FCF), B6-vitamiini.

   

  Ainesosat Watermelon Madness: L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-sitrulliinimalaatti, natrium (230 mg), maltodekstriini, kalium (200 mg, 10 %**), vesimeloniaromi, paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), emulgointiaine (soijalesitiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi), väriaine (punajuurenpunainen), B6-vitamiini.

   

  Ainesosat Green Apple Explosion: L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-sitrulliinimalaatti, natrium (230 mg), maltodekstriini, kalium (200 mg, 10 %**), omena-aromi, paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), emulgointiaine (soijalesitiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi), väriaine (Tartratsiini: Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn, Briljantinsininen FCF), B6-vitamiini.

   

  Allergiatietoa: Sisältää soijaa (lesitiini). Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.

   

  Säilytysohjeet: Alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä.