×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -25%

  Ultimate Omega-3, 90 caps

  Omega-3 – Star Nutritionin omega-3 sisältää kropan hyvinvoinnille tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. 1000 mg omega-3-rikasta kalaöljyä kapselia kohden!

  Lue Lisää

  alk. 7,43 €

  Normaalihinta: 9,90 €

  Art nr.: 636

  Omega-3 – Star Nutritionin omega-3 sisältää kropan hyvinvoinnille tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. 1000 mg omega-3-rikasta kalaöljyä kapselia kohden!

  • Välttämättömiä, monityydyttymättämiä rasvahappoja
  • Dokumentoidut hyvinvointia edistävät vaikutukset
  • 1000 mg tiivistettyä kalaöljyä kapselia kohden
  • Sisältö on peräisin kontrolloiduista kalavesistä

  Omega-3 kuuluu monityydyttymättömiin rasvahappoihin, jotka ovat ihmiselle välttämättömiä. Kroppa ei pysty tuottamaan itse välttämättömiä rasvahappoja vaan ne on saatava ravinnosta. Omega-3:lla on todennettu terveyttä edistävä vaikutus niin sydämeen, sepelvaltimoihin, aivoihin kuin hermostoon. 

  Urheilijan on helppo varmistaa riittävä omega-3-rasvahappojen saanti nauttimalla omega-3-ravintolisää normaalin ruokavalion ohella.

  Star Nutritionin Omega-3:n raaka-aine saadaan rasvaisesta, kylmässä ja puhtaassa vedessä elävästä kalasta. Vedenelävistä peräisin olevien omega-3-rasvahappojen teho on parempi kuin kasviperäisten rasvahappojen. Star Nutritionin Omega-3 ei sisällä kalaöljyä uhanalaisista kalalajeista eikä Länsi-Saharan kiistanalaisilta rannikkovesiltä.

  Omega-3 – Varmista kropan suorituskyky helpolla tavalla!

  Annostus: 1 kapseli 3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä. Kapseli otetaan juuri ennen ateriaa.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  7 Customer Review(s)

  per sivu

  7 Customer Review(s)

  per sivu
  Sisältö Per kapseli Per 3 kapselia
  Kalaöljy 1000 mg 3000 mg
  Omega-3 rasvahappoja yhteensä 350 mg 1050 mg
   joista EPA 180 mg 540 mg
   joista DHA 120 mg 360 mg

   

  Ainesosat: Kalaöljy, kapseli (naudan gelatiini, glyseroli), antioksidantit (E306, E307).