×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  SmartSupps ZMA, 200 caps

  SmartSupps ZMA sisältää lihastoiminnalle tärkeät mineraalit; sinkkiä ja magnesiumia hyvin imeytyvässä muodossa. Tuote on rikastettu B6-vitamiinilla!

  Lue Lisää
  14,95 €

  Art nr.: 901909

  SmartSupps ZMA sisältää lihastoiminnalle tärkeät mineraalit; sinkkiä ja magnesiumia hyvin imeytyvässä muodossa. Tuote on rikastettu B6-vitamiinilla!

  • Auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja.
  • Edistää normaalia proteiinisynteesiä.
  • Vaikuttaa edulliseen mineraalitasapainoon.
  • Ehkäisee kramppeja.

  Sinkkiä tarvitaan mm. normaalien testosteronitasojen ylläpitämiseen, vahvaan immuunipuolustukseen ja toimivaan aineenvaihduntaan. Magnesiumia tarvitset mm. tehokkaan proteiinisynteesin, normaalin lihastoiminnan ja edullisen elektrolyyttitasapainon ylläpitämiseen.

  Sinkin puute voi aiheuttaa ruokahalun menetyksen, testosteronitasojen madaltumisen sekä kehon palautumiskyvyn heikkenemisen. Magnesiumin puute voi johtaa väsymykseen, heikentyneeseen keskittymiskykyyn ja lihaskramppeihin.

  Annossuositus: Ota 1-2 kapselia päivittäin, mieluiten ennen nukkumaanmenoa.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei lasten ulottuville. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

  Säilytysohjeet: Alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  7 Customer Review(s)

  per sivu

  7 Customer Review(s)

  per sivu

  Sisältö per 1 sekä 2 kapselia
   

    1 kapseli 2 kapselia
  Magnesium 208,4 mg 55,6%* 416,7 mg 111,1%*
  Sinkki 11,3 mg 113%* 22,5 mg 225,0%*
  B6-Vitamiini 2,1 mg 150%* 4,2 mg 300%*

   

  *Prosenttia RDA:sta (päivittäinen saantisuositus)
   

  Ainesosat: Magnesium (magnesiumoksidi, magnesium-l-lysinaatti, magnesiumsitraatti), sinkki (sinkki-l-aspartaatti, sinkkisitraatti), kapselipäällyste (naudan gelatiini), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), B6-vitamiini, väriaine (titaanidioksidi).