×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -30%

  The Good vs. The Evil Stack

  The Good vs. The Evil Stack - Pro Suppsin supertehokas PWO-kombo! Paketissa stim-tuote Mr. Hyde ja pumppituote Dr. Jekyll!

  Lue Lisää

  Price as configured: 59,90 €

  85,80 €

  VarastossaToimitusaika: 3-5 päivää

  Art nr.: SETGOODVSEVIL

  The Good vs. The Evil Stack - Pro Suppsin supertehokas PWO-kombo! Paketissa stim-tuote Mr. Hyde ja pumppituote Dr. Jekyll!

  Lue lisää tuotteista

  • Dr. Jekyll, 30 servings

   Dr. Jekyll - Pro Suppsin vahva Pre-Workout, joka antaa fokusta ja lihaspumppia sekä stimuloi proteiinisynteesiä!

   • Erittäin vahva lihaspumppi
   • Matala stimulanttipitoisuus - 100 mg kofeiinia annosta kohden
   • Sopii nautittavaksi milloin tahansa vuorokauden aikana

   Dr. Jekyll sisältää vähemmän kofeiinia eikä mitään muita stimulantteja verrattuna Pro Suppsin toiseen tehonlisääjään, Mr. Hydeen. Dr. Jekyll on kehitetty antamaan äärimmäinen lihaspumppi ja parempi kestävyys!

   Oletko todellinen hardcore-treenaaja? Testaa Dr. Jekyllin ja Mr. Hyden yhteisvaikutusta! Lähde tällöin liikkeelle puolittaisesta annoksesta Mr. Hydeä ja kokonaisesta annoksesta Dr. Jekylliä.

   Jos et ole erittäin herkkä kofeiinille, voit nauttia Dr. Jekyll -PWO:ta myös myöhään illalla matalan kofeiinimäärän ansiosta.

   Annostus: Sekoita mitallinen Dr. Jekyll -jauhetta 240 ml:aan kylmää vettä. Nauti noin 15-30 minuuttia ennen harjoittelua. Ravista purkkia hieman ennen kuin annostelet. Tämä siksi, että ainesosilla on eri tiheys ja ne voivat asettua eri tavoin purkkiin.

   Annoksia pakkauksessa: 30

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Annoksia pakkauksessa: 30 

   Annostus: 1 mitallinen (10.1 g)

   Sisältö per annos:  
   Beeta-alaniini (CarnoSyn®) 2 g
   Kreatiinimonohydraatti 2 g
   Glyserolimonostearaatti 1.5 g
   L-Arginiini Alfa-Ketoglutaraatti [2:1]   750 mg
   L-Sitrulliini 500 mg
   Glukuronolaktoni 300 mg
   N-Asetyyli L-Tyrosiini 250 mg
   L-Ornitiini HCl 250 mg
   Tauriini 250 mg
   Punajuurijauhe 250 mg
   Betaiini HCl 100 mg
   Kofeiini 100 mg
   Koliinibitartraatti 62.5 mg
   Inositoli 50 mg

   Ainesosat: Beeta-alaniini, kreatiinimonohydraatti, Glyserolimonostearaatti, L-Arginiini Alfa-ketoglutaraatti, Aromi, Paakkuuntumisenestoaineet (Kalsiumsilikaatti, Piidioksidi), L-Sitrulliini, Glukuronolaktoni, Happamuudensäätöaine (Sitruunahappo), N-Asetyyli L-Tyrosiini, L-Ornitiinihydrokloridi, Tauriini, Punajuurijauhe (Beta Vulgaris), Makeutusaine (Sukraloosi), Liukoinen maissikuitu, Betaiinihydrokloridi, Vedetön kofeiini, Koliinibitartraatti, Inositoli, Väri (E129)

   Allergiatietoa: Sisältää soijalesitiiniä.

  • Mr. Hyde, 30 servings

   Mr. Hyde - Pro Suppsin PWO on yksi markkinoiden tehokkaimmista! Kivenkova yhdistelmä leusiinia, stimulantteja ja Nitrosigine®:a!

   Dopingtestauksen alaisten urheilijoiden ei tule käyttää tätä tuotetta. Tuote sisältää pienen määrän WADA:n luokittelemia aineita, jotka voivat aiheuttaa positiivisen vastauksen dopingtesteissä. Fitnesstukku ei myy laissa kiellettyjä aineita.
   • Räjähtävää voimaa ja kestävyyttä
   • Runsaasti kreatiinia
   • Tehokas yhdistelmä termogeenisiä ainesosia
   • Hyvät makuvaihtoehdot

   Nimi Mr. Hyde on lainattu klassisesta romaanista, jossa kiltti tutkija Dr. Jekyll muuttuu pahaksi Mr. Hydeksi nautittuaan itse valmistamaansa eliksiiriä. Samalla tavoin tämä Pre-Workout tulee muuttamaan treenisi intensiteetin!

   Pro Suppsin Mr. Hyde ei ole tarkoitettu aloittelijoille. Olisi hyvä, että sinulla on kokemusta stimulantteja sisältävistä tuotteista jo entuudestaan. Noudata annostusohjeita käyttäessäsi Mr. Hydeä, äläkä käytä tuotetta lainkaan mikäli sinulla on sydänongelmia tai vastaavia sairauksia. Mikäli olet epävarma tuotteen käytöstä, ota yhteyttä lääkäriisi.

   HUOM! Korkea kofeiinipitoisuus. Älä nauti Mr. Hyde -tuotetta jos treenaat myöhään illalla/ennen nukkumaanmenoa.

   Annostus: Sekoita 1 mitallinen ~230 ml:aan vettä shakerissä. Ravista noin 5-10 sekuntia ja nauti 30 minuuttia ennen harjoittelua. Aloita 0,5 mitallisella selvittääksesi itsellesi sopivan annoskoon. Älä nauti yli yhtä mitallista 24 tunnin aikana. Huom: ravista purkkia ennen kuin annostelet jauhetta. Ainesosilla on eri tiheydet, joten ne voivat asettua kerroksittain purkissa.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta

   Sisältö per annos (1 mitallinen, 7,6 g)
   Kalium (inositolistabiloidusta arginiinisilikaatista) 25 mg
   Beeta-alaniini (CarnoSyn®) 2,5 g
   Kreatiini HCl 1 g
   L-leusiini 500 mg
   Inositoli-stabiloitu Arginiinisilikaatti (Nitrosigine®) 500 mg
   L-sitrulliiniaspartaatti (1:1) 500 mg
   Vedetön kofeiini 300 mg
   Ruusunjuuriuute (Rhodiola Rosea) 100 mg
   Lotuksenlehtiuute (Nelumbo nucifera)
   (std. min. 2% Nuciferine)
   100 mg
   Schizandra-marjauute 100 mg
   Infinergy™ (dikofeiinimalaatti) 68 mg
   Oliivinlehtiuute (std. min. 6% Oleuropeiini) 50 mg
   Encapfeine™ (std. min 60% vedetön kofeiini) 41 mg
   Theacrine (TeaCrine®) 25 mg
   Vitus Vinifera (rypäle) siemenuute 10 mg

    

   Muut ainesosat: Luonnolliset ja keinotekoiset aromit, liukoinen maissikuitu, kalsiumsilikaatti, omenahappo, sukraloosi, piidioksidi, soijalesitiini, värit.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.