×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -35%

  1 x Ripped Hardcore Stim free, 84 caps & 1 Ripped Hardcore, 60 caps

  Ripped Duo! Paketti, jossa saat kummatkin versiot Ripped Hardcore -rasvanpolttajasta!

  Lue lisää

  Price as configured: 37,80 €

  57,80 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SET2RR

  Osta molemmat rasvanpolttajat pakettihintaan!

  Alkuperäinen Ripped Hardcore on vahva stimulantteja sisältävä rasvanpolttaja ja Ripped Hardcore Stim-Free taas sopii paremmin iltatreeneihin.

  Lue lisää tuotteista

  • Ripped Hardcore, 60 caps

   Ripped Hardcore – Todella suosittu ja vahva rasvanpolttaja Chained Nutritionilta! Antaa energiaa, hillitsee ruokahalua ja lisää rasvanpolttoa!

   • Erittäin vahva ja tiivistetty, vain 1 kapseli päivässä
   • Antaa intensiivisen energian ja lisää keskittymiskykyä
   • Stimuloi aineenvaihduntaa
   • Lisää kehon rasvan vapautumista
   • Säätää verensokeria ja vähentää ruokahalua
   • Todella suosittu – testaa ja huomaa vaikutus!

   Chained Nutritionin Ripped Hardcore sisältää yhdistelmän kofeiinia, zingiber officinalea, kromi, katekiineja ja chilipippuria. Tämä yhdistelmä vaikuttaa synergistisesti tarkoituksenaan yksi asia: nopeampi painonpudotus!

   Dieetillä olon vaikeimpia puolia on energia-alijäämän aikaansaama väsymys ja nälkä. Chained Nutritionin Ripped Hardcore on työkalu, joka auttaa sinua saavuttamaan painonpudotustavoitteesi helpottamalla dieettiä juuri näiden tekijöiden suhteen.

   Ripped Hardcoren sisältämä suuri määrä kofeiinia saa olosi todella pirteäksi ja energiseksi, ja pystyt treenaamaan kovaa energia-alijäämästä huolimatta.

   Vihreän teen katekiinit hillitsevät ruokahalua samalla kun kromi parantaa insuliiniherkkyyttä. Chilipippurin kapsinoidit nostavat kehon lämpötilaa ja siten energiankulutusta tehostuneen aineenvaihdunnan kautta.

   Zingiber lisää termogeneesiä, parantaa ruoansulatusta ja antaa kylläisemmän tunteen. Oliivinlehtiuute voi nostaa rasvanpolttoa edistävän hormonin T3:n tasoja kropassa.

   Ripped Hardcore on todellinen myyntimenestys – tee kuten monet muut asiakkaamme ja ota parhaat apuvoimat käyttöön tavoitellessasi unelmakroppaasi!

   Annostus: 1 kapseli päivässä, mieluiten aamulla (ennen aamupalaa) tai 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä ota Ripped Hardcorea liian lähellä nukkumaanmenoa sillä tuotteen piristävät ainesosat voivat häiritä unta.

   Annoksia pakkauksessa: 60

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.Sisältää korkean määrän kofeiinia (293,5 mg/kapseli).

   Sisältö per annos (1 kapseli)
    

   Kofeiini 291 mg
   Zingiber officinale 219 mg
   Coffea robusta 69 mg
   Capsicum annuum 50 mg
   Camellia sinensis L. 33 mg
   Olea europaea L. 15 mg
   Kromi 20 µg (50%*)

    *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   Ainesosat: Kofeiini, inkiväärijauhe (Zingiber of­cinale), kapseli (gelatiini), kahvipapu-uute (Coffea robusta), Capsimax (Capsicum annuum -uute), vihreä tee -uute (Camellia sinensis L.), oliivinlehtiuute (Olea europaea L.), kosteudensäilyttäjä (rapsiöljy), kromikloridi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), värit (musta rautaoksidi, titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi).

    

   Sisältää kofeiinia (291 mg/kapseli). Ei suositella lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  • Ripped Hardcore Stim free, 84 caps

   Rasvanpolttoa ilman kofeiinia

   Pidätkö Ripped Hardcoresta? Etkö pidä piristävistä aineista? Ripped Hardcore Stim-Free on tuote sinulle! Tehokas rasvanpolttaja kaksoiskapselissa - täysin ilman piristäviä aineita.

   • Tehokas rasvanpolttaja
   • Kaksoisteknologiaa - kapseli kapselissa, joilla on ainutlaatuiset vaikutukset!
   • Stimuloi rasvanpolttoa ja vähentää mielihaluja
   • Lisää kehon energiankulutusta
   • Ei sisällä kofeiinia tai muita piristeitä - voidaan käyttää illalla

   Ripped Hardcore on tuttu nimi rasvaapolttavien tuotteiden kuluttajille. Perinteisessä muodossaan Ripped Hardcore on yksi eniten käytetty rasvaa polttava aine urheiluravinnemarkkinoilla, ja Ripped Hardcore Stim-Free on klassikon kehitetympi muoto, joka on valmistettu kokonaan ilman kofeiinia ainutlaatuisessa kaksoiskapselin muodossa.

   Vähentää makeanhimoa ja tasapainottaa verensokeria

   Kaksoistekniikka perustuu ulkoiseen kapseliin, jossa on nestemäinen sisältö, ja toiseen kapseliin, jonka sisällä on jauhetta. Ulkokerroksessa on tasapainoinen määrä Clarinolia (konjugoitunut linolihappo, CLA), joka on testattu rasvahappo, joka stimuloi rasvanpolttoa ja vähentää makeanhimoa. Nestemäisessä ulkokerroksessa on myös GlucodOXia, patentoitua Commiphora mukul -uutetta. Uute sisältää runsaasti guggulsteronia, joka stimuloi rasva-aineenvaihduntaa ja tasapainottaa verensokeria. 

   Sisemmässä kapselissa on useita klassisia rasvanpolttoa edistäviä ainesosia vihreän teen ja Capsimaxin™ muodossa (chiliuute), jotka yhdessä stimuloivat energiankulutusta ja vähentävät makeanhimoa.

   Kenelle ja milloin?

   Kofeiinin ja muiden keskushermostoa piristävien aineiden puuttuminen mahdollistaa sen, että Ripped Hardcore Stim-Free:tä voidaan käyttää milloin tahansa päivän aikana. Tuote sopii henkilöille, jotka eivät pidät muiden rasvaa polttavien aineiden korkeista kofeiinipitoisuuksista.

   Annostusohje: Ota 2 kapselia päivässä. 1 kapseli 30 minuuttia ennen harjoitusta ja 1 kapseli juuri ennen harjoitusta.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Tavaranimike: Ravintolisä kaksoiskapselina. Sisältää kasviuutteita, vitamiineja ja kivennäisaineita.

    Sisältö

   per 1 kapseli

   per 2 kapselia

   Clarinol® G-80 (CLA)

   400 mg

   800 mg

   Vihreä tee -uute

   100 mg

   200 mg

    – EGCG (Epigallokatekiinigallaatti)

   50 mg

   100 mg

   Capsimax™

   50 mg

   100 mg

    – Kapsaisinoidit

   1 mg

   2 mg

   GlucodOX™

   45 mg

   90 mg

   Sinkki

   5 mg, 50%*

   10 mg, 100%*

   Kromi

   20 µg, 50%*

   40 µg, 100%*

   B6-vitamiini

   0,7 mg, 50%*

   1,4 mg, 100%*

   D-vitamiini

   2,5 µg, 50%*

   5 µg, 100%*

   B12-vitamiini

   1,25 µg, 50%*

   2,5 µg, 100%*

   Ainesosat: Ulkokapseli (Clarinol® G-80 konjugoitunut linolihappo, kapselinkuori (liivate kalasta), GlucodOX™ Commiphora mukul -hartsiuute, paprikauutteen neste), sisäkapseli (vihreä tee -uute, Capsimax™-capsicum-uute, kapselinkuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkki, B6-vitamiini, kromi, D-vitamiini, B12-vitamiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaine (musta rautaoksidi).

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.