×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  100% Casein Complex, 920 g

  100% Casein Complex – Hitaasti imeytyvää ja korkeapitoista kaseiiniproteiinia Scitec Nutritionilta. Erinomaiset ravintoarvot ja fantastinen maku!

  Lue lisää
  29,90 €
  32,50 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9998-137R

  100% Casein Complex – Hitaasti imeytyvää ja korkeapitoista kaseiiniproteiinia Scitec Nutritionilta. Erinomaiset ravintoarvot ja fantastinen maku!

  Scitec Nutritionin 100% Casein Complex on täydellinen nautittavaksi harjoittelun jälkeen, iltaproteiinina sekä pitkien ateriavälien aikana.

  • Hidas imeytyminen ja pitkäkestoinen erittyminen – lihakset saavat ravintoa koko päivän ajan
  • Lihasmassan kasvattamiseen ja lihasten palautumiseen harjoittelusta
  • Fantastiset makuvaihtoehdot
  • Täydellinen iltaproteiiniksi
  • Rikastettu L-glutamiinilla ja ruoansulatusentsyymeillä

  Maidon proteiinista noin 80% on kaseiinia, joka imeytyy hitaammin elimistöön kuin esimerkiksi heraproteiini. Hitaan imeytymisen ansiosta aminohappoja vapautuu pitkään ja lihakset saavat kasvumateriaalia useiden tuntien ajan nauttimisen jälkeen.

  Scitec Nutrtitionin 100% Casein Complex koostuu misellaarisesta kaseiinista ja kalsiumkaseinaatista ja siinä yhdistyvät korkea aminohappoarvo ja luonnollisen matala hiilihydraattiarvo. Tuote on rikastettu L-glutamiinilla kasvupotentiaalin maksimoimiseksi sekä papaiinilla ja bromelainilla, jotka ovat imeytymistä ja vatsan hyvinvointia edistäviä ruoansulatusentsyymejä.

  100% Casein Complexin sisältämä kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa ja hermovälitystä.

  Annostus: Sekoita 1 mitallinen (30 g) 350 ml:aan vettä ja ravista voimakkaasti. Suositellaan nautittavaksi harjoittelun jälkeen sekä ennen nukkumaanmenoa. Voidaan nauttia myös aterioiden välissä.

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike:  Urheiluvalmiste, joka sisältää misellaarista kaseiinia ja kalsiumkaseinaattia.

   

  Nettopaino: 920 g.

   

  Ravintoarvo per annos (30 g) Belgian Chocolate Cantaloupe-White Chocolate Maracuja-White Chocolate
  Energiaa 113 kcal 113 kcal 113 kcal
  Energiaa rasvasta 9 kcal 9 kcal 9 kcal
  Rasvaa 1 g 1 g 1 g
   josta tyydyttynyttä 0,6 g 0,6 g 0,6 g
  Kolesterolia 9 mg 9 mg 9 mg
  Hiilihydraatteja 3 g 3 g 3 g
  Sokereita 3 g 3 g 3 g
  Ravintokuitua 0 g 0 g 0 g
  Proteiinia 23 g 23 g 23 g
  Kalsiumia 509 mg 509 mg 509 mg
  Kaliumia 74 mg 74 mg 74 mg
  Aminohappoyhdistelmä (L-Glutamiini, Tauriini) 400 mg 400 mg 400 mg
  Entsyymiyhdistelmä (Papaiini, Bromelain) 24 mg 24 mg 24 mg

  * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat Belgian Chocolate: Korkealaatuinen maitoproteiiniyhdistelmä (Misellaarinen kaseiinikonsentraatti ja Kalsiumkaseinaatti), Kaakaojauhe (10-12%), Dekstroosi, Makuaine (Suklaa), Arominvahvenne (Natriumkloridi), L-glutamiini, Tauriini, Keinotekoiset makeutusaineet (Asesulfaami K, Sukraloosi), Ruoansulatusentsyymit (Bromelain, Papaiini).

   

  Ainesosat Cantaloupe - White Chocolate: Korkealaatuinen maitoproteiiniyhdistelmä (Misellaarinen kaseiinikonsentraatti ja Kalsiumkaseinaatti), Valkosuklaajauhe, Dekstroosi, Makuaine (Cantaloupe meloni, Valkosuklaa), Arominvahvenne (Natriumkloridi), L-glutamiini, Tauriini, Keinotekoiset makeutusaineet (Asesulfaami K, Sukraloosi), Ruoansulatusentsyymit (Bromelain, Papaiini), Väri (Sunset Yellow FCF** - Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn).

   

  Ainesosat Maracuja - White Chocolate: Korkealaatuinen maitoproteiiniyhdistelmä (Misellaarinen kaseiinikonsentraatti ja Kalsiumkaseinaatti), Valkosuklaajauhe, Dekstroosi, Makuaine (Valkosuklaa, Maracuja), Arominvahvenne (Natriumkloridi), L-glutamiini, Tauriini, Keinotekoiset makeutusaineet (Asesulfaami K, Sukraloosi), Ruoansulatusentsyymit (Bromelain, Papaiini).

   

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä maapähkinöistä, maidosta, munaproteiinista, soijasta ja gluteenista.