×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  100% Creatine Monohydrate

  BioTech esittää 100% Creatine Monohydrate. Kreatiini on hyvin tunnettu lisäravinne kehonrakentajien piireissä, jossa tuotteen lihaksia rakentavia ominaisuuksia.

  Lue lisää
  19,90 €
  19,90 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9928-060R

  BioTech esittää 100% Creatine Monohydrate. Kreatiini on hyvin tunnettu lisäravinne kehonrakentajien piireissä, jossa tuotteen lihaksia rakentavia ominaisuuksia arvostetaan ja käytetään laajasti!

  Kreatiini on nykyään elintärkeä osa kehonrakennusta, ihan kuten proteiinin saanti tai kuntosaliharjoittelu. Tähän BioTech:in 100% Creatine Monohydrate on erinomainen valinta.

  Tämä on korkealaatuinen tuote jonka käyttö BioTech suosittelee jatkuvan latausvaiheen loputtua jotta lihassolut voisivat laajentua. Käyttöä erityisesti uusien kehonrakentajien kesken suositellaan vahvasti, joten lihasten kreatiinitasoja nousisi.

  Annostus: 5 grammaa annosta kohti
  Latausvaihe: Ota 4 annosta ensimmäisen viikon aikana, kaksi ennen harjoittelua ja kaksi harjoittelun jälkeen.
  Ylläpito: Latausvaiheen jälkeen, ota 2 annosta päivässä – ennen ja jälkeen treenin.

   

  Tietoja: Tämä on ravintolisä eikä sitä tulisi käyttää täysipainoisen ravinnon korvikkeena. Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Ilmoitettua suositeltua annosta ei saa ylittää.
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: 100% kreatiinimonohydraattia