×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -40%

  100% Platinum Carnitine, 180 caps

  100% Platinum Carnitine – Tehokas rasvanpolttovalmiste Muscletechilta! Karnitiini auttaa muuttamaan rasvaa keholle energiaa antavaksi polttoaineeksi!

  Lue lisää

  alk. 17,30 €

  Normaalihinta: 28,90 €

  192,22 €/ kg 321,11 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8218-227

  100% Platinum Carnitine – Tehokas rasvanpolttovalmiste Muscletechilta! Karnitiini auttaa muuttamaan rasvaa keholle energiaa antavaksi polttoaineeksi!

  • Tehokas rasvanpolttoa edistävä vaikutus
  • Tukee rasvan muuttumista käyttöenergiaksi
  • Helposti annosteltavat kapselit

  Asetyyli-L-karnitiinia saadaan aminohappo lysiinistä ja metioniinista ja sitä löytyy eritoten kudoksista, jotka käyttävät rasvaa pääasiallisena polttoaineena. Saamme karnitiinia myös proteiinirikkaista elintarvikkeista.

  Karnitiinilla on keskeinen rooli solujen mitokondrioissa, joissa tapahtuu rasvanpoltto. Mitokondriot muuttavat saamamme ravinnon energiaksi, jonka solumme voivat sitten hyödyntää. Karnitiinin rooli on toimia rasvan kuljettajana mitokondrioihin.

  Kroppa käyttää rasvaa energianlähteenä sekä harjoitellessa että levossa ja siksi se tarvitsee karnitiinia. Karnitiinin riittävä saanti on tärkeää erityisesti kovan harjoittelun yhteydessä, jolloin karnitiinitasot voivat laskea ja rasvanpolttoprosessi hidastua. 100% Platinum Carnitinen avulla pidät rasvanpolton käynnissä ja autat kroppaa muuttamaan rasvaa energiaksi!

  Koska kasvanut rasvanpoltto pidentää energiavirtaa ja siten ehkäisee lihasväsymystä, voidaan karnitiinin todeta edistävän myös harjoittelun aikaista kestävyyttä!

  Yksi annos Muscletechin 100% Platinum Carnitinea antaa 500 mg tutkituinta ja testatuinta karnitiinimuotoa, L-karnitiini-L-tartraattia.

  100% Platinum Carnitine – yksityiskohdilla on suuri merkitys!

  Annostus: Ota 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 180

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää L-karnitiinia.

   

  Sisältö: 180 kapselia

   

  Sisältö Per 1 kapseli Per 2 kapselia
  L-karnitiini 500 mg 1 g

   

  Ainesosat: L-karnitiini-L-tartraatti, kapseli (gelatiini, vesi, väri titaanidioksidi), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, kompleksinmuodostaja rasvahappojen magnesiumsuolat, täyteaine talkki.