Saat 30 € alennusta kun ostat yli 120 €: SYKSY30, Saat 20 € alennusta kun ostat yli 80 €: SYKSY20 yes

Takaisin
100% Platinum Carnitine, 180 caps

100% Platinum Carnitine, 180 caps


28.90 €
321.11 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #8218-227.MASTER
100% Platinum Carnitine – Tehokas rasvanpolttovalmiste Muscletechilta! Karnitiini auttaa muuttamaan rasvaa keholle energiaa antavaksi polttoaineeksi!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

100% Platinum Carnitine – Tehokas rasvanpolttovalmiste Muscletechilta! Karnitiini auttaa muuttamaan rasvaa keholle energiaa antavaksi polttoaineeksi!

  • Tehokas rasvanpolttoa edistävä vaikutus
  • Tukee rasvan muuttumista käyttöenergiaksi
  • Helposti annosteltavat kapselit

Asetyyli-L-karnitiinia saadaan aminohappo lysiinistä ja metioniinista ja sitä löytyy eritoten kudoksista, jotka käyttävät rasvaa pääasiallisena polttoaineena. Saamme karnitiinia myös proteiinirikkaista elintarvikkeista.

Karnitiinilla on keskeinen rooli solujen mitokondrioissa, joissa tapahtuu rasvanpoltto. Mitokondriot muuttavat saamamme ravinnon energiaksi, jonka solumme voivat sitten hyödyntää. Karnitiinin rooli on toimia rasvan kuljettajana mitokondrioihin.

Kroppa käyttää rasvaa energianlähteenä sekä harjoitellessa että levossa ja siksi se tarvitsee karnitiinia. Karnitiinin riittävä saanti on tärkeää erityisesti kovan harjoittelun yhteydessä, jolloin karnitiinitasot voivat laskea ja rasvanpolttoprosessi hidastua. 100% Platinum Carnitinen avulla pidät rasvanpolton käynnissä ja autat kroppaa muuttamaan rasvaa energiaksi!

Koska kasvanut rasvanpoltto pidentää energiavirtaa ja siten ehkäisee lihasväsymystä, voidaan karnitiinin todeta edistävän myös harjoittelun aikaista kestävyyttä!

Yksi annos Muscletechin 100% Platinum Carnitinea antaa 500 mg tutkituinta ja testatuinta karnitiinimuotoa, L-karnitiini-L-tartraattia.

100% Platinum Carnitine – yksityiskohdilla on suuri merkitys!

Annostus: Ota 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä.

Annoksia pakkauksessa: 180

Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää L-karnitiinia.

 

Sisältö: 180 kapselia

 

Sisältö Per 1 kapseli Per 2 kapselia
L-karnitiini 500 mg 1 g

 

Ainesosat: L-karnitiini-L-tartraatti, kapseli (gelatiini, vesi, väri titaanidioksidi), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, kompleksinmuodostaja rasvahappojen magnesiumsuolat, täyteaine talkki.