×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -40%

  100% Platinum CLA, 90 gels

  100% Platinum CLA – Tärkeää rasvahappo CLA:ta erittäin laadukkaassa muodossa Muscletechilta! Ehkäisee lihasproteiinin hajoamista ja rasvan varastoitumista.

  Lue lisää

  alk. 15,50 €

  Normaalihinta: 25,90 €

  159,79 €/ kg 267,01 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8218-231

  100% Platinum CLA – Tärkeää rasvahappo CLA:ta erittäin laadukkaassa muodossa Muscletechilta! Ehkäisee lihasproteiinin hajoamista ja rasvan varastoitumista.

  • Välttämätön rasvahappo, joka ehkäisee lihasproteiinin hajoamista
  • Sopii ympärivuotiseen käyttöön
  • Ehkäisee rasvan varastoitumista rasvasoluihin
  • Täydellinen urheilijalle, joka tavoittelee rasvattoman massan kehittämistä

  CLA on ryhmä tärkeitä rasvahappoja (Omega-6), joita esiintyy lihassa ja kalassa, mutta joita kroppa ei itse pysty tuottamaan. Kiitos monien positiivisten ominaisuuksiensa, CLA on suosittu ravintolisä niin kehonrakentajien kuin muiden urheilijoiden keskuudessa.

  CLA:lla on antioksidatiivisia ominaisuuksia ja edistää siten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ensisijaisesti CLA on kuitenkin tunnettu rasvanpolttoa parantavana aineena: CLA ehkäisee rasvanpolttoprosessissa mukana olevan entsyymin toimintaa ja rasvan kertymistä kropan rasvakudoksiin.

  Muscletechin 100% Platinum CLA sisältää 800 mg CLA:ta per annos, ja se on laadukas ravintolisä urheilijalle, joka tavoittelee rasvattoman massan kasvua ja tiukempaa fysiikkaa!.

  100% Platinum CLA on saatavilla myös jauhemuodossa.

  Annostus: Ota 1 kapseli 3 kertaa päivässä ennen aterioita.

  Annoksia pakkauksessa: 90

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää CLA:ta safloriöljystä.

   

  Sisältö: 90 kapselia

   

  Sisältö Per 1 kapseli Per 3 kapselia
  CLA 800 mg 2,4 g

   

  Ainesosat: Safloriöljy, gelatiini, emulgointiaine glyseroli, vesi, värjäävä uute carob (Ceratonia siliqua).