Jäsenetu: 20 euroa alennusta yli 80 euron tilauksesta! Klikkaa tästä>> 

Takaisin
100% Platinum Glutamine, 300g

100% Platinum Glutamine, 302 g


22.90 €
75.83 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #8218-228.MASTER
100% Platinum Glutamine – Korkealaatuinen glutamiinilisä Muscletechilta. Erinomainen sinulle, joka haluat kasvattaa lihasmassaa ja edistää kropan palautumista!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

100% Platinum Glutamine – Korkealaatuinen glutamiinilisä Muscletechilta. Erinomainen sinulle, joka haluat kasvattaa lihasmassaa ja edistää kropan palautumista!

100% Platinum Glutamine Muscletechin Essential Series -tuotesarjasta antaa täydet 5 g puhdasta glutamiinia hyvin liukenevassa muodossa!

  • Tärkeimpiä aminohappoja lihaskasvulle ja palautumiselle
  • Hyvä liukenevuus - sekoita haluamaasi nesteeseen
  • Ehdoton valinta lisäravinnearsenaaliin

Glutamiini on aminohappo, toisin sanoen rakennuskivi proteiineille, joita kroppa käyttää lihasmassan kasvuun. Sen lisäksi, että glutamiini edistää proteiinisynteesiä, se säätää happotasapainoa ja sitruunahappokiertoa kropassa. Solut voivat myös käyttää glutamiinia energianlähteenä.

Glutamiinia eristettynä lisäravinteena käytetään lihasmassan kasvattamiseen, lihaspumpin lisäämiseen ja edistämään palautumista harjoittelun jälkeen – glutamiini tukee ja auttaa rakentamaan lihassyitä kovan fyysisen rasituksen jälkeen.

100% Platinum Glutamine on erittäin laadukas ja puhdas glutamiinijauhe urheilijalle, joka ei halua jättää mitään sattuman varaan!

Annostus: Sekoita 1 mitallinen (5 g) jauhetta 240 ml:aan vettä, nauti 5-10 g jauhetta päivässä. Suositus: Ota 5 g noin 45 minuuttia ennen harjoittelua ja 5 g noin 20 minuuttia harjoittelun jälkeen.

Annoksia pakkauksessa: 60

Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää L-glutamiinia.

 

Nettopaino: 302 g.

 

Sisältö Per 1 mitallinen (5 g) Per 2 mitallista (10 g)
Glutamiini 5 g 10 g

 

Ainesosat: L-glutamiini.

 

Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä maitoproteiinista, kananmunista, soijasta, kalasta ja äyriäisistä.