×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -40%

  100% Platinum Glutamine, 302 g

  100% Platinum Glutamine – Korkealaatuinen glutamiinilisä Muscletechilta. Erinomainen sinulle, joka haluat kasvattaa lihasmassaa ja edistää kropan palautumista!

  Lue lisää

  alk. 13,70 €

  Normaalihinta: 22,90 €

  45,36 €/ kg 75,83 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8218-228

  100% Platinum Glutamine – Korkealaatuinen glutamiinilisä Muscletechilta. Erinomainen sinulle, joka haluat kasvattaa lihasmassaa ja edistää kropan palautumista!

  100% Platinum Glutamine Muscletechin Essential Series -tuotesarjasta antaa täydet 5 g puhdasta glutamiinia hyvin liukenevassa muodossa!

  • Tärkeimpiä aminohappoja lihaskasvulle ja palautumiselle
  • Hyvä liukenevuus - sekoita haluamaasi nesteeseen
  • Ehdoton valinta lisäravinnearsenaaliin

  Glutamiini on aminohappo, toisin sanoen rakennuskivi proteiineille, joita kroppa käyttää lihasmassan kasvuun. Sen lisäksi, että glutamiini edistää proteiinisynteesiä, se säätää happotasapainoa ja sitruunahappokiertoa kropassa. Solut voivat myös käyttää glutamiinia energianlähteenä.

  Glutamiinia eristettynä lisäravinteena käytetään lihasmassan kasvattamiseen, lihaspumpin lisäämiseen ja edistämään palautumista harjoittelun jälkeen – glutamiini tukee ja auttaa rakentamaan lihassyitä kovan fyysisen rasituksen jälkeen.

  100% Platinum Glutamine on erittäin laadukas ja puhdas glutamiinijauhe urheilijalle, joka ei halua jättää mitään sattuman varaan!

  Annostus: Sekoita 1 mitallinen (5 g) jauhetta 240 ml:aan vettä, nauti 5-10 g jauhetta päivässä. Suositus: Ota 5 g noin 45 minuuttia ennen harjoittelua ja 5 g noin 20 minuuttia harjoittelun jälkeen.

  Annoksia pakkauksessa: 60

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää L-glutamiinia.

   

  Nettopaino: 302 g.

   

  Sisältö Per 1 mitallinen (5 g) Per 2 mitallista (10 g)
  Glutamiini 5 g 10 g

   

  Ainesosat: L-glutamiini.

   

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä maitoproteiinista, kananmunista, soijasta, kalasta ja äyriäisistä.