×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  100% Whey Gold, 450g

  100% Whey Gold Standard – Maailman myydyimpiä proteiinijauheita supersuositulta Optimum Nutritioninilta.

  Lue Lisää

  Price as configured: 9,90 €

  21,90 €

  Out of stockToimitusaika: 3-5 päivää

  Art nr.: SETGOLD450G

  100% Whey Gold Standard – Maailman myydyimpiä proteiinijauheita supersuositulta Optimum Nutritioninilta. Lyömätön yhdistelmä hyvää makua ja korkeaa raaka-ainelaatua!

  • Markkinoiden suosituimpia proteiinijauheita
  • Heraproteiiniyhdistelmä: isolaattia, konsentraatti ja hydrolysaatti
  • Edistää lihaskasvua ja palautumista
  • Nopea imeytyminen
  • Todella hyvänmakuinen

  Pitkälle kehittyneiden menetelmien avulla hera voidaan erottaa raaka-aineen ei-toivotusta sisällöstä kuten rasvasta, kolesterolista ja laktoosista. Tällöin saadaan tuotettua yli 90% heraproteiini, jota kutsutaan isolaatiksi (WPI).

  Optimum Nutritionin 100% Whey Gold Standard sisältää suurimmaksi osaksi heraproteiini-isolaattia. Isolaatin lisäksi proteiininlähteitä ovat konsentraatti ja hydrolysoitu heraproteiini.

  100% Whey Gold Standard liukenee äärimmäisen hyvin nesteeseen ja saat nauttia täydellisen sileästä ja herkullisesta proteiinijuomasta!

  Tee kuten lukemattomat urheilijat ympäri maailmaa ja anna lihaksillesi vain parasta – huomaat, että 100% Whey Gold Standardista tulee uusi suosikkiproteiinisi!

  Annostus: 1 mittakauhallinen (30 g) 2-3 kertaa päivässä, vaihtoehtoisesti aamulla tai harjoittelun jälkeen. Sekoita haluamaasi määrään nestettä (2-3 dl).

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Protein of the Year

   

   

   

   

   

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.