×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  100% Whey Protein ProfessionalLS, 2350 g

  100% Whey Protein Professional LS – Scitec Nutritionin laadukas proteiini, joka on rikastettu runsaalla määrällä aminohappoja ja entsyymejä. Kevyesti makeutettu!

  Lue lisää
  69,99 €
  29,78 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9998-134R

  100% Whey Protein Professional LS – Scitec Nutritionin laadukas proteiini, joka on rikastettu runsaalla määrällä aminohappoja ja entsyymejä. Kevyesti makeutettu!

  100% Whey Protein Professional LS on, kuten sisartuotteensa 100% Whey Protein Professional, korkealaatuinen proteiinijauhe, jossa yhdistyvät sekä konsentraatti että isolaatti. 100% Whey Protein Professional LS on kuitenkin rikastettu aminohapoilla ja vielä suuremmalla määrällä entsyymejä. Lisäksi tuote on kevyesti makeutettu ja miedon makuinen.

  • LS (Lightly Sweetened) – kevyesti makeutettu ja mieto maku
  • Yhdistelmä heraproteiinikonsentraattia ja -isolaattia
  • Matala hiilihydraattiarvo
  • Rikastettu aminohapoilla ja entsyymeillä
  • Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista

  Scitec Nutritionin 100% Whey Protein Professional LS on kehittynyt versio menestyksekkäästä alkuperäistuotteesta 100% Whey Protein Professional. Vielä enemmän aminohappoja, ruoansulatusentsyymejä ja makeutuksen hienosäätöä!

  100% Whey Protein Professional LS:n proteiini on yhdistelmä heraproteiinikonsentraattia ja -isolaattia. Proteiini on ultrasuodatettu ja sillä on erittäin korkea biologinen arvo. Tuote on rikastettu koskemattomilla immunoglobuliinifraktioilla, jotka edistävät kehon normaalia vastustuskykyä ja palautumista harjoittelusta.

  Heraproteiinilla on erinomainen aminohappoprofiili ja korkeampi BCAA-konsentraatio (leusiini, isoleusiini, valiini) kuin millään muulla proteiinilähteellä.

  100% Whey Protein Professional – Anna kropallesi parhaat ravinteet lihasmassan kehittämiseen!

  Annostus: Sekoita 1 mitallinen (30 g) jauhetta 250 ml:aan vettä tai maitoa. Suositellaan nautittavaksi ennen harjoittelua tai välipalana.

  Annoksia pakkauksessa: 78

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Urheiluvalmiste, joka sisältää heraproteiinia. Sisältää makeutusaineita.

   

  Nettopaino: 2350 g.

   

  Ravintoarvo Chocolate, Vanilla Per 1 mitallinen (30 g)
  Energiaa 108 kcal
  Energiaa rasvasta 9 kcal
  Rasvaa 1 g
   josta tyydyttynyttä 1 g
  Kolesterolia 26 mg
  Natriumia 43 mg
  Kaliumia 133 mg (7%*)
  Hiilihydraatteja 2,5 g
  Sokereita 2 g
  Ravintokuitua 0 g
  Proteiinia 22 g
  Aminohappokompleksi (puhdas L-leusiini, L-glutamiini, tauriini, dekstroosi) 1100 mg
  Ruoansulatusentsyymikompleksi (bromelain, Papaiini) 25 mg
  * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat Vanilla: Korkealaatuinen proteiiniyhdistelmä heraproteiinikonsentraatista ja heraproteiini-isolaatista (sisältää laktoglobuliinia, laktoferriiniä, laktalbumiinia ja immunoglobuliiniproteiinifraktioita), Dekstroosi, Tauriini, L-leusiini, L-glutamiini, Ruoansulatusentsyymit (Papaiini, Bromelain), Makuaine (vanilja), Sakeuttamisaine (ksantaanikumi), Keinotekoiset makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi).

   

  Ainesosat Chocolate: Korkealaatuinen proteiiniyhdistelmä heraproteiinikonsentraatista ja heraproteiini-isolaatista (sisältää laktoglobuliinia, laktoferriiniä, laktalbumiinia ja immunoglobuliiniproteiinifraktioita), Kaakaojauhe (10-12%), Dekstroosi, Tauriini, L-leusiini, L-glutamiini, Ruoansulatusentsyymit (Papaiini, Bromelain), Makuaine (suklaa), Sakeuttamisaine (ksantaanikumi), Keinotekoiset makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi).

   

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä maapähkinöistä, maidosta, munaproteiinista, soijasta ja gluteenista.