×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -59%

  12 x Ultimate PWO Gel, 50 g

  Lyhyt päiväys 19-07-30! 12 x Ultimate PWO Gel, 50 g - Innovatiivinen, geelin muodossa oleva Pre-Workout Star Nutritionilta, joka on helppo ottaa mukaan treeneihin!

  Lue lisää

  Price as configured: 9,90 €

  23,88 €

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETPWOGEL

  Osta kerralla 12 Ultimate PWO Gel -tehonlisääjää ja säästä rahaa!

  Lue lisää tuotteista

  • Ultimate PWO Gel, 50 g

   Lyhyt päiväys 19-07-30!

   Ultimate PWO Gel, 50 g - Innovatiivinen, geelin muodossa oleva Pre-Workout Star Nutritionilta, joka on helppo ottaa mukaan treeneihin!

   • Vahva, geelimäinen PWO
   • Parantaa suorituskykyä
   • Kätevässa annospakkauksessa
   • Sokeriton

   Star Nutritionin Ultimate PWO Gel on geelimäinen Pre-Workout urheilijoille, jotka tavoittelevat parempaa suorituskykyä.

   Jokainen 50 g Ultimate PWO Gel -annos sisältää täydet 2000 mg beeta-alaniinia, 1750 mg sitrulliinimalaattia ja 260 mg kofeiinia. 

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (260 mg/annos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

   Tavaranimike: Suorituskykyä parantava geeli. Sisältää makeutusainetta. Korkea kofeiinipitoisuus – 260 mg / 50 g annos (542 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

   Nettopaino: 50 g

   Ravintosisältöper 100 gper 50 g
   Energiaa 60 kcal 30 kcal
   Rasvaa 0 g 0 g
       josta tyydyttynyttä rasvaa
   0 g 0 g
   Hiilihydraatteja 0 g 0 g
     joista sokereita 0 g 0 g
   Ravintokuitua 0 g 0 g
   Proteiinia 15 g 7.5 g
   Suolaa 0 g 0 g

   *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   Ainesosat: Vesi, beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti, tauriini, asetyyli-l-karnitiini, arginiinialfaketoglutaraatti, sakeuttamisaine (karboksimetyyliselluloosa), leusiini, N-asetyyli L-tyrosiini, kofeiini, guaranauute, luontaiset aromit, makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu