×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -50%

  2 x Crazy 8, Watermelon candy

  Useista pre-workouteistaan tunnetun Swedish Supplementsin Crazy 8 on vahva lisäys tähän sarjaan: 8 stimulanttia sisältävä PWO!

  Lue lisää

  Price as configured: 36,90 €

  73,80 €

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SET890989-11

  Lue lisää tuotteista

  • Crazy 8, 260 g

   Vahva pre-workout

   • Erittäin korkeapitoinen pre-workout
   • 8 stimulanttia parempaan suorituskykyyn
   • Lisää vireystilee*
   • Lisää keskittymiskykyä*
   • Lisää lihaskestävyyttä*

   Kahdeksan stimulanttia

   Swedish Supplementsin Crazy 8 -PWO sisältää nimensä mukaisesti kahdeksan stimulanttia, jotka on eristetty kasvikunnasta saatavista ainesosista. Tuotteen sisältämä kofeiini edistää vireystilaa*, keskittymiskykyä* ja lihaskestävyyttä*.

   Muut vaikuttavat ainesosat

   Crazy 8 sisältää vahvan stimulanttiyhdistelmän lisäksi useita muita ainesosia; Koliinibitartraatti, PWO-ainesosien klassikko beeta-alaniini, L-sitrulliini, tauriini ja L-tyrosiini täydentävät tuotteen ja tekevät siitä erinomaisen valinnan sinulle, joka haluat lähteä treenisalille kovalla intensiteetillä!

   Annostus: Sekoita 10 g jauhetta (noin 3/4 mittakauhallista = 15 ml) 3 dl:aan vettä ja nauti noin 30 minuuttia ennen harjoittelua tai muuta fyysistä suoritusta.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (175 mg/päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

   POWER MATRIX

   4000 mg

   L-sitrulliini DL-malaatti

   2000 mg

   Beeta-alaniini

   200 mg

   FOCUZ MATRIX

   3500 mg

   Tauriini

   2000 mg

   L-tyrosiini

   750 mg

   Koliinibitartraatti

   750 mg

   STIM COMPLEX

   933 mg

   Vihreä tee -uute 40%   

   187 mg

   Vedetön kofeiini 

   175 mg

   Guaranauute 22%

   130 mg

   Vihreä kahvipapu-uute

   100 mg

   Teobromiini (kaakao)

   100 mg

   Kolapähkinäuute

   100 mg

   Yerba Mate

   75 mg

   L-teaniini

   70 mg

   VITAMIN STACK

   11 mg

   % RI*

   Vitamin B3 (Niacin)

    10 mg

   62*%

   Vitamin B12

   1000 mcg

   400*%

   *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   Ainesosat: L-sitrulliini DL-malaatti, beeta-alaniini, tauriini, L-tyrosiini, koliinibitartraatti, omenahappo, trikalsiumfosfaatti, vedetön kofeiini, teobromiini, kolapähkinä (Cola nitida), aromit, vihreä tee -uute 40% (Camellia Sinensis), yerba mate -uute (lehti) (Ilex paraguariensis), l-teaniini, guaranauute 22% (siemen) (Paullinia cupana), vihreä kahvipapu -uute (Coffea Arabica), B3-vitamiini (nikotiinihappo), B12-vitamiini (syanokobalamiini), makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi), väri (E131).

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.