×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller -50%

  2 x Multi-Phase BCAA, 480 g

  2 yhden hinnalla! Multi-Phase BCAA on Chained Nutritionin innovatiivinen BCAA-valmiste, jolla on sekä nopea että pitkäaikainen vaikutus.

  Lue lisää

  Price as configured: 39,90 €

  79,80 €

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SET2MPBCAA

  Multi-Phase BCAA

  Kaksi purkkia Chained Nutritionin innovatiivista BCAA-jauhetta yhden hinnalla!

  Lue lisää tuotteista

  • Multi-Phase BCAA, 480 g

   Nopea & hidas BCAA

   Chained Nutrition Multi-Phase BCAA on ainutlaatuinen BCAA-tuote, joka koostuu betaiinista, kookosvedestä sekä nopean ja hitaan BCAA:n yhdistelmästä.

   • Nopeasti ja hitaasti imeytyvän BCAA:n yhdistelmä
   • Edistää lihasmassan kasvua ja estää lihasproteiinin hajoamista
   • Pitkäkestoinen vaikutus
   • Mukana myös betaiinia ja L-glutamiinia
   • Luonnollisia elektrolyyttejä kookosvedestä – parantaa nestetasapainoa

   Kahden maailman parhaat puolet

   Osa Multi-Phase BCAA:n aminohapoista menee nopeasti lihasten käyttöön, kun taas osa edistää lihaskasvua pidemmän ajan kuluessa. Moduloidun imeytymisen vaikutus on lihaskasvun ja fokuksen nopea stimuloiminen nauttimisen jälkeen yhdistettynä jatkuvaan aminohappovirtaan, joka pidentää positiivisia vaikutuksia.

   Multi-Phase BCAA sisältää myös betaiinia, L-glutamiinia ja kookosvettä. Betaiini on aine, joka yhdessä L-glutamiinin kanssa vie nestettä lihassoluihin ja näin ollen lisää pumppia ja lihaskasvua. Kookosvesi antaa elektrolyyttejä, jotka ovat tärkeitä nestetasapainon kannalta.

   Multi-Phase BCAA sopii nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana tai aterioiden välissä.

   Annosteluohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (≈16 g) 300 ml:aan vettä. 1–2 kertaa päivässä. Käytetään harjoittelun yhteydessä tai aterioiden välissä.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Ravintolisä, joka sisältää kasviperäisiä haaraketjuisia aminohappoja, fermentoitua L-glutamiinia, sitrulliinimalaattia ja Cocomineral®-kookosvesijauhetta. Sisältää makeutusaineita. 

   Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

   Ravintosisältö

   Per 100 g

   Per 16 g

   Energia

   1216 kJ / 287 Kcal

   194 kJ / 45 Kcal

   Rasva

   3.3 g

   0.5 g

    josta tyydyttynyt rasva

   3.3 g

   0.5 g

   Hiilihydraatit

   4.6 g

   0.7 g

    josta sokereita

   1.2 g

   0.2 g

   Proteiini

   54.2 g

   8.6 g

   Suola

   3.84 g

   0.61 g

   Ainesosat Glacier Punch: BCAA 2:1:1 (vegaaninen) (emulgointiaine; auringonkukkalesitiini), L-glutamiini, L-leusiini (vegaaninen), betaiini-HCl, L-sitrulliini-DL-malaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), BCAA-lipidimultipartikkelit (sakeuttamisaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, stabilointiaine (polysorbaatti 80), väriaine (briljanttisininen)), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, trinatriumsitraatti), trikaliumsitraatti, aromi, kookosvesijauhe (kookosvesi (cocos nucifera), maltodekstriini), natriumkloridi, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kalsiumsilikaatti), makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi), sakeuttamisaine (ksantaanikumi).

   Ainesosat Red Candy: BCAA 2:1:1 (vegaaninen) (emulgointiaine; auringonkukkalesitiini), L-glutamiini, L-leusiini (vegaaninen), betaiini-HCl, L-sitrulliini-DL-malaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), BCAA-lipidimultipartikkelit (sakeuttamisaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, stabilointiaine (polysorbaatti 80), väriaine (briljanttisininen)), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, trinatriumsitraatti), trikaliumsitraatti, aromi, kookosvesijauhe (kookosvesi (cocos nucifera), maltodekstriini), natriumkloridi, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kalsiumsilikaatti), makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), väriaine (alluranpunainen)*. *Voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

   Sisältö

   1 mittakauhallinen 

   2 mittakauhallista

   L-glutamiinihappo

   2500 mg

   5000 mg

   L-leusiini

   4414 mg

   8828 mg

   L-isoleusiini

   1103 mg

   2206 mg

   L-valiini

   1103 mg

   2206 mg

   L-sitrulliini

   697 mg

   1394 mg

   Kalium

   214 mg (11%*)

   428 mg (22%*)


  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.