×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -50%

  2 x Protein Hot Chocolate, 350 g

  2 x Protein Hot Chocolate on Star Nutritionion runsasproteiininen ja vastustamattoman hyvä kaakaojuoma. Sekoita veteen, lämmitä ja nauti!

  Lue lisää

  Price as configured: 12,90 €

  25,80 €

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SET2PHC

  2 x Protein Hot Chocolate on Star Nutritionion runsasproteiininen ja vastustamattoman hyvä kaakaojuoma. Sekoita veteen, lämmitä ja nauti!

  Paketti sisältää:

  • 2 x Protein Hot Chocolate, 350 g – Maitoproteiinia ja hydrolysoitua heraproteiinia. Ei lisättyä sokeria – vain luonnollisia sokereita

   

  Lue lisää tuotteista

  • Protein Hot Chocolate, 350 g

   Protein Hot Chocolate - Star Nutritionion runsasproteiininen ja vastustamattoman hyvä kaakaojuoma. Sekoita veteen, lämmitä ja nauti!

   • Runsasproteiininen ja herkullinen kaakaojuoma
   • Sekoita veteen ja lämmitä mikroaaltouunissa
   • 117 kcal, 1,6 g sokeria ja 26 g proteiinia/annos
   • Maitoproteiini ja hydrolysoitu heraproteiini
   • Ei lisättyä sokeria – vain luonnollisia sokereita

   Protein Hot Chocolate on runsasproteiinisempi versio perinteisestä kaakaosta. Tämä markkinoilla ainutlaatuinen tuote tarjoaa satumaisen makuelämyksen yhdistettynä 74 prosentin proteiinipitoisuuteen!

   Perinteinen kuuma kaakao sisältää tyypillisesti eniten sokeria ja rasvaa – ei mikään täydellinen yhdistelmä heille, jotka yrittävät pitää itsensä kunnossa. Star Nutritionin Protein Hot Chocolate koostuu sen sijaan pääasiassa proteiinista. Eikä mistä tahansa proteiinista vaan maitoproteiinikonsentraatista ja Optipep®-ainesosasta, joka on tuotemerkkisuojattu proteiinimuoto. Se on pilkottu etukäteen, jotta se imeytyisi nopeammin ja tehokkaammin.

   Toinen merkittävä ero perinteiseen kaakaoon verrattuna on lisätyn sokerin puuttuminen. Protein Hot Chocolate saa sen sijaan makeutensa luonnollisista sokereista ja sukraloosista. Tämän ansiosta yhdessä annoksessa on vaikuttavat 26 grammaa proteiinia mutta vain 117 kcal energiaa, alle 1 gramma rasvaa ja ainoastaan 1,6 grammaa sokereita.

   Tuote valmistetaan vain lisäämällä jauhe veteen, sekoittamalla ja lämmittämällä mikroaaltouunissa. Voit nauttia sitä aina silloin, kun tavallisestikin joisit kaakaota. Helppoa, hyvää ja runsasproteiinista – juuri niin kuin pitääkin!

   Annosteluohje: Sekoita 35 g (~1 dl) 200 ml:aan vettä mikroaaltouunin kestävässä astiassa. Sekoita, kunnes kaikki jauhe on liuennut. Lämmitä sitten täydellä teholla (800 W) 60–90 sekuntia. Sekoita ennen juomista. Nauti aamiaisella, välipalana, iltapalana tai harjoittelun yhteydessä. 

   Annoksia purkkia: 10.

   Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   350 g, 10 annosta

   Ravintosisältö

   Per 100 g

   Per annos 35 g

   Energiaa

   1490 kJ / 335 kcal

   522 kJ / 117 kcal

   Rasvaa

   2.7 g

   0.9 g

    josta tyydyttynyttä rasvaa

   1.7 g

   0.6 g

   Hiilihydraatteja

   7.1 g

   2.5 g

    joista sokereita

   4.6 g

   1.6 g

   Kuitua

   0.2 g

   <0.1

   Proteiinia

   73.7  g

   25.8 g

   Suolaa

   0.56 g

   0.2 g

        

   Sisältää laktoosia

   4.6 g

   1.6 g

   Ainesosat:  Maitoproteiinikonsentraatti, hydrolysoitu heraproteiini (emulgointiaine [soijalesitiini]), kaakaojauhe, aromi, makeutusaine (sukraloosi).

   Allergiatietoa: Maito, soijalesitiini.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.