×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -50%

  2 x Ripped Hardcore, 60 caps

  2 yhden hinnalla! Ripped Hardcore – uuden sukupolven rasvanpolttaja Chained Nutritionilta. Antaa rajun energia-aallon, hillitsee ruokahalua ja lisää rasvan vapautumista!

  Lue Lisää

  Price as configured: 27,90 €

  55,80 €

  VarastossaToimitusaika: 3-5 päivää

  Art nr.: SA000874

  2 purkkia Ripped Hardcore:a yhden hinnalla!

  Lue lisää tuotteista

  • Ripped Hardcore, 60 caps

   Ripped Hardcore – uuden sukupolven rasvanpolttaja Chained Nutritionilta! Antaa rajun energia-aallon, hillitsee ruokahalua ja lisää rasvan vapautumista!

   • Potentti ja tiivistetty, ainoastaan 1 kapseli päivässä
   • Antaa intensiivisen energian ja terävän fokuksen
   • Stimuloi aineenvaihduntaa
   • Lisää kehon rasvan vapautumista
   • Säätää verensokeria ja vähentää ruokahalua
   • Todella suosittu – testaa ja huomaa vaikutus!

   Chained Nutritionin Ripped Hardcore sisältää yhdistelmän kofeiinia, zingiber officinalea, katekiineja, gallushappoa ja chilipippuria. Tämä ainesosayhdistelmä vaikuttaa synergistisesti tarkoituksenaan yksi asia: nopea ja mutkaton painonpudotus!

   Dieetillä olon vaikeimpia puolia on energia-alijäämän aikaansaama väsymys ja nälkä. Chained Nutritionin Ripped Hardcore on työkalu, joka auttaa sinua saavuttamaan painonpudotustavoitteesi helpottamalla dieettiä juuri näiden tekijöiden suhteen!

   Ripped Hardcoren korkea kofeiinipitoisuus saa olosi todella pirteäksi ja energiseksi, ja pystyt ylläpitämään korkeaa treeni-intensiteettiä energia-alijäämästä huolimatta.

   Vihreän teen katekiinit hillitsevät ruokahalua samalla kun gallushappo parantaa insuliiniherkkyyttä. Chilipippurin kapsinoidit nostavat kehon lämpötilaa ja siten energiankulutusta tehostuneen aineenvaihdunnan kautta.

   Zingiber lisää termogeneesiä, parantaa ruoansulatusta ja antaa kylläisemmän tunteen. Oliivinlehtiuute voi nostaa rasvanpolttoa edistävän hormonin T3:n tasoja kropassa.

   Ripped Hardcore on todellinen myyntimenestys – tee kuten monet muut asiakkaamme ja ota parhaat apuvoimat käyttöön tavoitellessasi unelmakroppaasi!

   Annostus: 1 kapseli päivässä, mieluiten aamulla (ennen aamupalaa) tai 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä ota Ripped Hardcorea liian lähellä nukkumaanmenoa sillä tuotteen piristävät ainesosat voivat häiritä unta.

   Annoksia pakkauksessa: 60

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.Sisältää korkean määrän kofeiinia (293,5 mg/kapseli).

   Sisältö per annos (1 kapseli)
    

   Kofeiini 293 mg
   Zingiber officinale 135 mg
   Gallushappo 84 mg
   Coffea robusta 69 mg
   Capsicum annuum 50 mg
   Camellia sinensis L. 33 mg
   Olea europaea L. 15 mg

    

   Ainesosat: Kofeiini, kapseli (gelatiini), inkiväärijauhe (Zingiber officinale), gallushappomonohydraatti, kahvipapu-uute (Coffea robusta), Capsimax (Capsicum annuum -uute), vihreä tee -uute (Camellia sinensis L.), oliivinlehtiuute (Olea europaea L.), Pintakäsittelyaine (mikrokiteinen vaha), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), värit (musta rautaoksidi, titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi).

    

   Sisältää kofeiinia (293,5 mg/kapseli). Ei suositella lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Customer reviews 1 to 10 of 35 total

  per sivu

  Customer reviews 1 to 10 of 35 total

  per sivu