×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Uutuus -50%

  2 x SmartSupps ZMA, 300 tabs

  2 yhden hinnalla! SmartSupps ZMA sisältää lihastoiminnalle tärkeät mineraalit; sinkkiä ja magnesiumia hyvin imeytyvässä muodossa.

  Lue lisää

  Price as configured: 19,90 €

  39,80 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SET2ZMA

  Kaksi purkkia suosittua SmartSupps ZMA:ta yhden hinnalla vain rajoitetun ajan!

  Lue lisää tuotteista

  • SmartSupps ZMA tabs

   SmartSupps ZMA sisältää lihastoiminnalle tärkeät mineraalit – sinkin ja magnesiumin – hyvin imeytyvässä muodossa. Tuote on rikastettu B6-vitamiinilla.

   • Auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja
   • Edistää normaalia proteiinisynteesiä
   • Vaikuttaa suotuisaan mineraalitasapainoon

   Sinkkiä tarvitaan mm. normaalien testosteronitasojen ylläpitämiseen, vahvaan immuunipuolustukseen ja toimivaan aineenvaihduntaan. Magnesiumia tarvitset mm. tehokkaan proteiinisynteesin, normaalin lihastoiminnan ja edullisen elektrolyyttitasapainon ylläpitämiseen.

   Sinkin puute voi aiheuttaa ruokahalun menetyksen, testosteronitasojen madaltumisen sekä kehon palautumiskyvyn heikkenemisen. Magnesiumin puute voi johtaa väsymykseen, heikentyneeseen keskittymiskykyyn ja lihaskramppeihin.

   Annossuositus: Ota 2 tablettia päivittäin.

   Annoksia pakkauksessa: 150 (300 tablettia) tai 50 (100 tablettia)

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

    

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää magnesiumia, sinkkiä ja B6-vitamiinia.

   Sisältö

   2 tablettia

   Magnesium

   250 mg (66.7%*)

   Sinkki

   20 mg (200%*)

   B6-vitamiini

   3 mg (214%*)

   *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   Ainesosat: Magnesiumoksidi, täyteaine (kalsiumkarbonaatti), sinkki, täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), B6-vitamiini.

   Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.