×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  2 x T-360, 108 caps

  2 yhden hinnalla! T-360 on luonnollinen testosteroniboosteri, joka sisältää muun muassa Tribulus terrestristä, arginiinia ja D-asparagiinihappoa!

  Lue lisää

  Price as configured: 59,80 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETT360

  Kaksi yhden hinnalla

  Tilaa yksi testosteroniboosteri ja saat toisen kaupan päälle!

  Lue lisää tuotteista

  • T-360, 108 caps

   T-360 on luonnollinen testosteroniboosteri parempaan lihaskasvuun ja seksuaaliseen suorituskykyyn!

   T-360 sisältää aineita, jotka optimoivat miehen testosteronitasoja ja seksuaalista suorituskykyä. Tribulus on yrtti, joka stimuloi luteinisoivaa hormonia (LH), joka vuorollaan stimuloi kehon testosteronituotantoa. Tutkimukset osoittavat, että vaikuttavat kasviaineet, nk. saponiinit aikaansaavat tämän tehon. Tribulus on protodiosiinipitoinen. Protodiosiini on voimakkain kasveissa esiintyvä saponiini.

   L-karnitiinia ja asetyyli-L-karnitiinia on lisätty estämään stressistä ja säännöllisestä kovasta treenistä johtuvia laskevia hormonitasoja sekä myös lisäämään androgeenireseptoreiden herkkyyttä ja maksimoimaan herkkyyttä testosteronille.

   L-arginiini aikaansaa verisuonien laajenemisen ja parantaa veren virtausta.

   Annostus: 4 kapselia/annostus (pakkaus sisältää 108 kapselia) Ota 4 kapselia ennen treeniä ja ennen seksuaalista toimintaa. Välipäivinä ota 4 kapselia ennen ateriaa. Jos käytät T-360 -valmistetta päivittäin: kahdeksan viikon jälkeen on aika pitää tauko ainakin kahden viikon verran.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa täysipainoista ruokavaliota. Valmiste ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon, lievittämiseen taikka ennaltaehkäisyyn. Jos sairastat tai olet lääkityksen alla ota lääkäriin yhteyttä ennen valmisteen käyttöönottoa. Ei alle 18-vuotiaille! Ei lasten ulottuville! Älä käytä jos olet piristysaineille herkkä. Lopeta valmisteen käyttö jos tunnet hermostuneisuutta ja levottomuutta.

   Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maapähkinöitä, gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.

   TESTOPUMP SUPER-MATRIX             3400 mg
   Tribulus terrestris (90% saponiineja, joista 20% protodiosiinia), arginiini, asetyyli L-karnitiini, L-karnitiini (L-karnitiini L-tartraatti), D-asparagiinihappo, magnesiumstearaatti
   Kapseli (gelatiini)

    

   Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maapähkinöitä, gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.

    

    

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.