×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  2 x ZMA Night, 160 caps

  2 yhden hinnalla! ZMA Night Hardcore - Chained Nutritionin ravintolisä, joka edistää kehon hormonituotantoa ja parantaa unenlaatua.

  Lue lisää

  Price as configured: 63,80 €

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETZMANIGHT

  ZMA Night Hardcore

  Kehittynyt ZMA-valmiste parempaan unenlaatuun ja kehon hormonitoiminnan edistämiseen!

  Lue lisää tuotteista

  • ZMA Night, 160 caps

   ZMA Night Hardcore - Chained Nutritionin ravintolisä, joka sisältää sinkkiä, magnesiumia ja L-teaniinia. Edistää kropan hormonituotantoa ja parantaa unenlaatua!

   • Tärkeät mineraalit sinkki ja magnesium hyvin imeytyvässä muodossa
   • Lisätty L-teaniini auttaa kroppaa rauhoittumaan nukkumaan mennessä
   • Edistää kropan testosteronituotantoa
   • Edistää normaalia proteiinisynteesiä ja energia-aineenvaihduntaa
   • Ehkäisee lihaskramppien syntymistä ja lihasväsymystä

   Chained Nutritionin ZMA Night Hardcore on laadukas ZMA-valmiste urheilijoille, jotka tavoittelevat parasta mahdollista palautumista.

   ZMA Night Hardcore sisältää sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Tämä yhdistelmä edistää kropan testosteronituotantoa ja lihasvoiman kehittymistä.

   Tuotteeseen lisätty L-teaniini rauhoittaa ja rentouttaa kroppaa. L-teaniini helpottaa nukahtamista illalla ja auttaa kroppaa palautumaan yöunien aikana.

   Annostus: Ota kaksi kapselia päivittäin mieluiten ennen nukkumaanmenoa. Vältä kalsiumpitoisten elintarvikkeiden nauttimista kapseleiden ottamisen yhteydessä sillä kalsium voi heikentää tuotteen imeytymistä.

   Annoksia purkkia: 80.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Sisältö Per 2 kapselia
   Vitamiinit  
   B6-vitamiini 4 mg, 286%*
   Kivennäisaineet  
   Magnesium 500 mg, 133%*
   Sinkki 22.2 mg, 222%*
   Sisältää myös  
   L-teaniini 200 mg

   *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

    

   Ainesosat: Magnesiumsitraatti, kapseli (naudan gelatiini), L-teaniini, sinkkisitraatti, pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), värit (titaanidioksidi, kaliumalumiinisilikaatti, musta rautaoksidi).

    

   Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös kananmunia, soijaa ja maitoa, ja saattaa sisältää niiden jäämiä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.