×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  24 x Star Nutrition Amino Energy, 330 ml

  24 tölkin pakkaus. Star Nutrition Amino Energy on hiilihapotettu EAA-juoma Star Nutritionilta. Kaksi herkullista makua, joissa on 180 mg kofeiinia tölkkiä kohti.

  Lue lisää

  Price as configured: 34,90 €

  47,76 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETSAED24

  24 kpl x Star Nutrition Amino Energy 330 ml. Star Nutrition Amino Energy on hiilihapotettu EAA- juoma. Saatavilla kaksi eri makua. 180 mg kofeiinia per tölkki.

  Lue lisää tuotteista

  • Star Nutrition Amino Energy, 330 ml

   Amino Energy on hiilihapotettu, sokeriton, kofeiinia sisältävä EAA-juoma Star Nutritionilta. Kaksi upeaa makua sekä 180 mg kofeiinia per tölkki.

   • Hyvät, herkulliset maut
   • 180 mg kofeiinia – piristää päivän aikana tai ennen treeniä
   • Sisältää EAA:ta (välttämättömiä aminohappoja)
   • Korkea BCAA-pitoisuus
   • Sokeriton

   Amino Energy on lisäys suosittuun aminohappojuomien tuotesarjaan merkiltä Star Nutrition. Hiilihapotettu, fantastisen maistuva sokeriton juoma sisältää 180 mg kofeiinia sekä välttämättömiä aminohappoja (EAA).

   EAA + BCAA

   Hiilihapotetut, aminohapoilla ja kofeiinilla rikastetut juomat ovat suosittuja tuotteita, joissa kaikki on kohdallaan. Ne maistuvat hyvältä, piristävät sekä tarjoavat kätevän tavan saada aminohapot talteen päivän aikana.

   Star Nutritionin Amino Energy -juoma eroaa useista muista markkinoilta löytyvistä juomista, sillä se sisältää EAA:ta eikä pelkästään BCAA:ta. BCAA tarkoittaa kolmea elintärkeää aminohappoa, joiden on todistettu olevan ratkaisevassa osassa lihasten rakentamisessa ja palautumisessa. Amino Energy -juomassa on korkea BCAA-pitoisuus, mutta se sisältää myös muita välttämättömiä aminohappoja (EAA).

   Hyvä ja piristävä janonsammuttaja

   Amino Energy -juomaa on saatavilla kahdessa ilmiömäisessä maussa: Green Apple ja Tropical. Molemmat maut sisältävät 180 mg kofeiinia. Käytä juomaa hyvänä ja piristävänä janonsammuttajana päivän aikana tai ennen treeniä ja sen aikana.

   Käyttö: Juo tölkki ennen treeniä tai päivän aikana.

   Tietoja: Korkea kofeiinipitoisuus (55 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

   Hiilihapotettu juoma, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja, kofeiinia ja kivennäisaineita. Sisältää makeutusaineita. Korkea kofeiinipitoisuus (55 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

   Tropical

   Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, happo (omenahappo), L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-treoniini, aromi, L-lysiini, L-histidiini, L-fenyylialaniini, kofeiini, sinkkisitraatti, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), väri (beetakaroteeni).

   Apple

   Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, happo (omenahappo), L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-treoniini, aromi, L-lysiini, L-histidiini, L-fenyylialaniini, kofeiini, sinkkisitraatti, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

   RAVINTOSISÄLTÖ /

   Per 100 ml

   Per 330 ml

   Energiaa

   21 kJ/5 kcal

   69 kJ / 17 kcal

   Rasvaa

   0 g

   0 g

   - josta: Tyydyttynyttä rasvaa

   0 g

   0 g

   Hiilihydraatteja

   0 g

   0 g

   - josta: Sokereita

   0 g

   0 g

   Proteiinia

   1 g

   3,3 g

   Suolaa

   0 g

   0 g

   KIVENNÄISAINEET

    

    

   Sinkki

   1,5 mg (15%*)

   5 mg (50%*)

   *Prosenttia päivittäisestä saantisuosituksesta (RDA)

   Aminohappoja (per 330 ml): L-leusiini 1500 mg; L-valiini 500 mg; L-isoleusiini 500 mg; L-treoniini 400 mg; L-lysiini 250 mg; L-histidiini 200 mg; L-fenyylalaniini 200 mg. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.