×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Priorin, 60 kapselia

  Priorin tuotemerkiltä Bayer HealthCare kehitetty sinulle, joka kärsit väliaikaisesta hiustenlähdöstä. Palauttaa normaalin hiustenkasvun!

  Lue lisää
  43,60 €
  622,86 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A60412

  Priorin tuotemerkiltä Bayer HealthCare kehitetty sinulle, joka kärsit väliaikaisesta hiustenlähdöstä. Palauttaa normaalin hiustenkasvun

  Priorin voi auttaa mm. seuraavissa tapauksissa:

  • Pidemmät tai jatkuvat stressijaksot
  • Pitkäaikainen yksipuolinen ruokavalio
  • Hormonaaliset muutokset (raskaus/imetys ja vaihdevuodet).
  • Vuodenajan vaihtelut

  Väliaikainen hiustenlähtö tai hiusten oheneminen on hyvin tavallista ja johtuu yleensä tilapäisestä muutoksesta hiusten elinkaaressa. Priorin on hienovarainen ja helppokäyttöinen tuote tähän vaivaan.

  Priorinin sisältämät vitamiinit ja mineraalit ravitsevat hiusjuuria, joka edesauttaa hiusten kasvua. Priorin aktivoi mikroverenkiertoa ja kuljettaa ravintoaineita ja mineraaleja suoraan hiusjuureen sisältä päin.

  Johtuen hiusten hitaasta kasvusta, Priorinia tulee käyttää vähintään 3 kuukautta ennen kuin saadaan näkyviä tuloksia. Priorin on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.

  Annostus: Kaksi kapselia päivässä, jotka voidaan ottaa samalla kerralla tai eri aikoina päivästä. Parhaan tuloksen saamiseksi tulisi Priorin-tuotetta käyttää 3-6 kuukauden ajan. Kuuri voidaan toistaa tarvittaessa ja myös käyttää pidemmän aikaa. Säilyvyys 24 kuukautta.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö (2 kapselia): Biotiini 0,2 mg, L-kystiini 6 mg, Hirssiuute 420 mg, Pantoteenihappo 27,5 mg.

   

  Muut ainesoasat: 
  Liivate 

  Kosteudensäilytysaineet: Glyseroli, sorbitoli.
  Sakeutusaine: Keltainen mehiläisvaha.
  Emulgointiaine: Soijalesitiini.
  Happamuudensäätöaine: Magnesiumoksidi, vitamiini (pantoteenihappo) (1,3 %),,
  Värit: Rautaoksidi, rautahydroksidi, titaanioksidi

  Kystiini (0,3 %), aromi.

   

  Allergiatietoa: Sisältää gluteenia vehnänituöljystä ja soijapavuiusta.