×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. (Max 1-2 päivän viive on mahdollinen) 

  -5%

  3 x Iso Whey Zero Lactose Free, 908 g

  Iso Whey Zero - Erittäin korkealaatuinen heraproteiini-isolaatti Biotechilta. Laktoositon ja gluteeniton. 3 kahden hinnalla!

  Lue lisää

  Price as configured: 99,50 €

  104,70 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETISOWHEY3FOR2

  Laktoositon proteiini

  Nyt saat kolme proteiinijauhetta kahden hinnalla!

  Lue lisää tuotteista

  • Iso Whey Zero

   Iso Whey Zero - Erittäin korkealaatuinen heraproteiini-isolaatti Biotechilta. Laktoositon ja gluteeniton!

   • Erittäin korkea proteiinipitoisuus
   • Laadukasta heraproteiini-isolaattia
   • Laktoositon ja gluteeniton
   • Korkea biologinen arvo

   Annostus: Sekoita 1 annos (25 g) jauhetta 200 ml:aan vettä tai rasvatonta maitoa. Nauti aterioiden yhteydessä lisätäksesi proteiininsaantiasi.

   Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

    

   Sisältö Per 100 g Per 25 g Per 50 g
   Energiaa 1539 kJ / 362 kcal 385 kJ / 91 kcal 769 kJ / 181 kcal
   Rasvaa
    josta tyydyttynyttä rasvaa
   0,95 g
   0,5 g
   0,24 g 
   0,13 g
   0,48 g
   0,25 g
   Hiilihydraatteja
    joista sokereita
   2,9 g 
   2,9 g 
   0,72 g
   0,72 g
   1,43 g 
   1,43 g 
   Proteiinia 85,6 g  21,4 g 42,8 g
   Suolaa 0,55 g 0,14 g 0,28 g

    

   Ainesosat Chocolate: 92,5 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], vähärasvainen kaakaojauhe, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromi, stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (karoteenit).

    

   Ainesosat Vanilla: 97 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), smakämnen, stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), värit (kurkumiini, karoteenit).

    

   Ainesosat Strawberry: 96,2 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], happo (sitruunahappo), aromi, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), värit (azorubiini, Sunset Yellow FCF, karoteenit).

    

   Ainesosat Banana: 96,2 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], aromi, happo (sitruunahappo), sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (tartratsiini). 

    

   Ainesosat Coconut: 97 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromit, stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

    

   Ainesosat Pinneapple-Mango: 96,2 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], happo (sitruunahappo), aromi, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), värit (tartratsiini, Ponceau 4R). 

    

   Ainesosat Tiramisu: 95 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], aromi, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), pikakahvi, makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

    

   Allergiatietoa: Sisältää maitoa. Soijasta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.