×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Täikampa NitFree

  NitFree on tehokas täikampa, joka poistaa sekä päätäit että saivareet. Ei sisällä kemiallisia lisäaineita, jotka voivat ärsyttää ihoa. Ympäristöystävällinen. Pääset täistä kokonaan eroon 2-3 päivässä!

  Lue lisää
  35,50 €
  1 183,33 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A6020

  NitFree Täikampa

  NitFree on tehokas täikampa, joka poistaa sekä päätäit että saivareet. Ei sisällä kemiallisia lisäaineita, jotka voivat ärsyttää ihoa. Ympäristöystävällinen. Pääset täistä kokonaan eroon 2-3 päivässä!

  NitFree Täikampa on ainutlaatuinen täikampa, joka poistaa sekä täit että täinmunat, saivareet. Mikään muu käsittelymenetelmä ei poista samanaikaisesti sekä täitä että niiden munia.

  NitFree sopii erityisesti allergikoille, se on ympäristöystävällinen, ei edistä täiden vastustuskykyä, ja sitä voidaan käyttää ennaltaehkäisevään tarkoitukseen, jolloin täit huomataan nopeasti ja saadaan hallintaan.

  NitFree Täikampa

  • Tehokas
  • Säästää aikaa ja rahaa
  • Hellävarainen
  • Ympäristöystävällinen
  • Ei edistä täiden vastustuskykyä
  • Sopii hyvin allergikoille
  • Koko perhe voi käyttää sitä
  • Voidaan käyttää kaikille hiustyypeille
  • Kammanpiikkien etäisyys toisistaan on alle 0,2 mm
    

  NitFree käyttää uritettuja mikrokanavia jokaisessa kammanpiikissä, minkä ansiosta NitFree pääsee käsiksi sekä täihin että muniin. Kammanpiikkien etäisyys toisistaan on alle 0,2 mm. Pienet munat jäävät kiinni mikrokanaviin ja puhkeavat - näin ollen munat tuhoutuvat eivätkä voi kehittyä täiksi. Itse täit jäävät myös jumiin kammanpiikkien väleissä oleviin mikrokanaviin.

  Kaikkein paras tapa päästä eroon täistä ja pysyä täittömänä on juuri kampaaminen - riippumatta siitä, minkä hoitomenetelmän valitset. NitFree sopii mainiosti käytettäväksi yhdessä muiden kemiallisten täiaineiden tai luonnonvalmisteiden kanssa.

  Tehokas käsittely

  NitFree auttaa sinua pääsemään eroon täistä ja niiden munista 2-3 päivässä, jos kampaat huolellisesti, sillä silloin katkaiset täin munien elinkaaren aikaisessa vaiheessa. Muut käsittelymenetelmät oikein käytettyinä vievät vähintään 7 päivää.

  Hiljattain julkaistu tutkimus, British Medical Journal osoittaa, että täikamman käyttö voi olla 4 kertaa tehokkaampaa, kuin täiaineet ilman reseptiä.

  Suurin osa markkinoilla olevista täiaineista ovat voimakkaita ja saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita herkille henkilöille. Jopa luonnontuotteet saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita herkille ihmisille, jos he reagoivat sisältöön tai valmisteen tuoksuun. NitFree sopii hyvin allergikoille, sillä sitä käytettäessä ei tarvita muita kemiallisia käsittelyaineita poistamaan täitä ja niiden munia.

  Ruotsin Astma- ja Allergialiiton lehdessä Allergia (nr 7, 2005) mainitaan NitFree "Tehokkaana täikampana. Hellävarainen menetelmä."

  Tärkeää säännöllisessä täikampaamisessa

  NitFree on tehty ruostumattomasta teräksestä ja koko perhe voi käyttää sitä rajattoman ajan. Koska NitFree ei sisällä kemiallisia aineita, ei ole myöskään vaaraa, että täit kehittäisivät vastustuskyvyn.

  Täit, joita ei ole huomattu, tarttuvat erittäin helposti ja voivat levitä nopeasti koko perheeseen. Sen vuoksi on hyvin tärkeää, että täikampaaminen NitFree-kammalla tehdään säännölliseksi tavaksi. Mitä pikemmin havaitset täit, sitä nopeammin pääset eroon ongelmasta!

  Ruotsin Läkemedelsverket, Apoteket, Smittskyddsinstitutet ja Barn- och Skolhälsovården korostavat kaikki täikampaamisen tärkeyttä täistä eroon pääsemiseksi. Ruotsin Läkemedelsverket suosittelee, että kaikki perheen tai lapsiryhmän jäsenet kammataan huolellisesti täikammalla vähintään 10 päivän, mieluiten 14 päivän ajan. Kaikki, jotka ovat saaneet tartunnan, tulee käsitellä yhtaikaa, jotta vältyttäisiin uudelleen tarttumiselta.


  Käyttö


  Käytä NitFree-kampaa kylpyhuoneessa, jolloin voit helposti puhdistaa kamman juoksevan veden alla jokaisen kammanvedon välillä.

  1. Pidä hiukset kuivina tai kostuta ne kevyesti.
    
  2. Käytä tavallista kampaa tai harjaa selvittääksesi hiukset ja poistaaksesi mahdolliset takut.
    
  3. Jaottele hiukset pienempiin suortuviin ja vedä NitFree huolellisesti jokaisen suortuvan läpi. On tärkeää kammata niin läheltä päänahkaa kuin mahdollista, jotta saadaan myös munat pois. Ne suortuvat, jotka on kammattu, pidetään erillään kampaamattomista. Älä unohda puhdistaa kampa juoksevan veden alla joka kammanvedon jälkeen.
    
  4. Sterilisoi NitFree jokaisen kampaamisen jälkeen. Älä unohda puhdistaa kaikkia kampoja ja harjoja, joita olet mahdollisesti käyttänyt.


  Toista yllä mainittu käsittely joka päivä, kunnes olet päässyt eroon kaikista täistä ja munista. Suosittelemme myös, että tarkistat onko muilla perheenjäsenillä täitä tai saivareita, välttääksesi uuden tartunnan.

  Kun hoito on tehty ja olet päässyt eroon kaikista täistä ja saivareista, suosittelemme sinua edelleen käyttämään NitFree-täikampaa ennalta ehkäisevään tarkoitukseen.


  Puhdistus

  NitFree on helppo puhdistaa. Jos vedät varovasti kammanpiikkejä erilleen pitäessäsi kampaa juoksevan veden alla, katoavat kaikki täit ja saivarit. Jokaisen täikampaamisen jälkeen tulee NitFree-täikampa sterilisoida, jotta varmistetaan, etteivät täit pääse leviämään seuraavan käytön yhteydessä tai seuraavaa henkilöä käsiteltäessä. Steriloi kampa kiehuvassa vedessä 1 minuutin ajan.
   

  Säilytys: Poissa pienten lasten ulottuvilta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.