×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  32% Protein-Bar, 60 g

  32% Protein-Bar, 60 g - Weiderin kätevän kokoinen ja hyvänmakuinen proteiinipatukka välipalaksi ja palautumiseen treeneistä!

  Lue lisää
  2,20 €
  36,67 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 4628R

  32% Protein-Bar, 60 g - Weiderin kätevän kokoinen ja hyvänmakuinen proteiinipatukka välipalaksi ja palautumiseen treeneistä!

  32 % Protein-Bar -patukka sisältää proteiinia, hiilihydraattia, vitamiineja ja kivennäisaineita optimaaliseen palautumiseen treeneistä. Patukka sopii myös proteiinirikkaaksi välipalaksi.

  Annostus: Patukka ennen harjoitusta tai sen jälkeen, lisäämään tehoa, lihaskehitystä ja palautumista. Myös välipalaksi.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Per 60 g ja 100 g
  Energiaa kJ/kcal   981/232, 635/387
  Proteiinia 19 g, 32 g
  Hiilihydraattia 27 g, 45 g
  Rasvaa 5,4 , 9 g
  E-vitamiini8 mg, 13 mg
  C-vitamiini 72 mg, 120 mg
  B1-vitamiini  2,4 mg, 4 mg
  B2-vitamin  2,4 mg, 4 mg
  B6-vitamiini 2,4 mg, 4 mg
  Pantoteenihappo 7,2mg,12mg

  Banaanimakuinen: glukoosisiirappi, maitoproteiini, maitosuklaakuorrutus (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa. Emulgointiaineet: soijalesitiini, aromeja), fruktoosisiirappi, kasviöljy, hydrolysoitu kollageeniproteiini, glukoosi, kuivattuja banaanihiutaleita, aromeja, suola, askorbiinihappo, kuivattua muna-albumiinia., D-alfatokoferooli, kalsiumpantotenaatti, riboflaviini, pyridoksiini HCL.