×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. Lisätietoa tilanteesta löydät täältä.

  Rosenrot Forte

  Rosenrot Forte

  Medica Nord Rosenrot Forte antaa lisää energiaa, paremman keskittymiskyvyn ja paremman mielialan. Vaikutus jo tunnin sisällä. Todistettu teho.

  Lue lisää
  25,50 €
  359,15 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A6025R

  Rosenrot Forte - Medica Nord

  Medica Nord Rosenrot Forte antaa lisää energiaa, paremman keskittymiskyvyn ja paremman mielen. Vaikutus jo tunnin sisällä. Todistettu teho. Parantaa yrttien, vitamiinien ja mineraalien imeytymistä.

  Medica Nord Rosenrot Forte on apukeino, joka auttaa selviytymään arkipäivän suurista ja pienistä haasteista. Medica Nord Rosenrot Forte tarjoaa paremman keskityskyvyn, paremman mielialan ja energiaa käsittelemään arkielämän ongelmia paremmin ja tehon huomaa jo tunnin kuluttua.

  Medica Nord Rosenrot Forte sisältää 200 mg tiivistettyä ja dokumentoitua uutetta Ruusujuuresta (Rhodiola Rosea). Medica Nord Rosenrot Forte sisältää myös Bioperiinia - patentoitu ja standardoitu pippuriuute. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että uute Ruusunjuuresta (Rhodiola Rosea) (1) lisää selvästi jaksamista, energiaa ja suorituskykyä sekä, että Bioperiini (2) parantaa yrttien, vitamiinien ja mineraalien imeytymistä.

  Rosenrot Forte sopii sinulle, joka olet terve, aktiivinen ja tarvitset lisäenergiaa.

  Annostus: 1 tabletti, 1-2 kertaa päivässä. Päivittäistä annosta ei saa ylittää.

  Sisältö: 200 mg tiivistettyä uutetta ruusujuuresta, mikä vastaa 2500 mg puhdasta ruusujuurta, josta 9 mg Rosaviineja ja 3 mg Salidrosiideja sekä 5 mg muistapippuriuutetta  Bioperine. Tablettiapuaineet: Mikrokiteinen Selluloosa, Dikalsiumfosfaatti, Kroskarmelloosinatrium, Magnesiumstearaatti, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

  Säilytetään kuivassa, poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole suunniteltu parantamaan sairauksia.


  1) De Bock K et al. Acute Rhodiola Rosea intake can improve endurance exercise performance. International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism, 2004; 14:298-307

  2) Planta Med.1998, 64(4):353-356. Nutrition Research, 1999, 19(3) 381-388

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.