×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Koivusokeri, 750 gram

  Bättre Hälsan Koivusokerissa on 40% vähemmän kaloreita kuin tavallisessa sokerissa, 75% vähemmän hiilihydraatteja ja GI-arvo sama kuin salaatinlehdessä. Ihanteellinen diabeetikoille, laihduttajille & terveellisiä elämäntapoja haluaville.

  Lue lisää
  21,20 €
  28,27 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A6015

  Koivusokeri, 750 grammaa

  Bättre Hälsan Koivusokerissa on 40% vähemmän kaloreita kuin tavallisessa sokerissa, 75% vähemmän hiilihydraatteja ja GI-arvo kuin salaatinlehdessä. 

  Bättre Hälsan Koivusokeri koostuu ksylitolista ja siinä on suunnilleen samanlainen rakenne ja maku kuin tavallisessa sokerissa.

  Bättre Hälsan Koivusokerissa saattaa olla hieman raikkaampi maku.

  Bättre Hälsan Koivusokerissa on 40% vähemmän kaloreita kuin tavallisessa sokerissa sekä 75% vähemmän kaloreita. GI-arvo on suunnilleen sama kuin salaatinlehdessä.

  1 teelusikallinen Bättre Hälsan Koivusokeri sisältää 10 kaloria.

  Bättre Hälsan Koivusokeri on hyvä vaihtoehto laihduttajille ja muille ihmisille, jotka haluavat rajoittaa puhdistetun sokerin käyttöä.

  Bättre Hälsan Koivusokeri ei tarvitse insuliinia aineenvaihduntaan, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon diabeetikoille.

  Bättre Hälsan Koivusokeri ei aiheuta kariesta, kuten muut sokerit ja makeutusaineet, sillä bakteerit eivät voi käyttää Bättre Hälsan Koivusokeria ravintonaan, eivätkä näin ollen aiheuta happohyökkäystä hampaita vastaan.

  Bättre Hälsan Koivusokeri on myös emäksiseksi tekevää.

  Bättre Hälsan Koivusokeria voidaan käyttää kuten tavallista sokeria, lukuun ottamatta leivonnaisia, jotka vaativat hiivaa, tai kovien karamellien tekemiseen.

  Keho tuottaa itse noin 15 grammaa ksylitolia päivässä, mikä tekee Bättre Hälsan Koivusokerin luonnolliseksi vaihtoehdoksi. Koivusokeri valmistetaan 100% puhtaista ksylitolikiteistä.

  Hauskaa tietoa: Xylo on kreikkaa ja tarkoittaa puuta.

  Sisältö: 100% puhtaita ksylitolikiteitä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.