7 erillaista punnerrusta kehon painolla

Timanttipunnerrus, Superman-punnerrus, yhden käden punnerrus... Jos tavalliset punnerrukset sujuvat sinulta ongelmitta, testaa jotain näistä jännemmistä varianteista!  1. TIMANTTIPUNNERRUS

Asetu punnerrusasentoon keskivartalo jännitettynä ja käsivarret linjassa olkapäiden alla. Siirrä kämmenet niin, että etusormet ja peukalot koskettavat toisiaan. Laskeudu kontrolloidusti alas ja punnerra itsesi ylös.

#1

2. PUNNERRUS LÄPSÄYTYKSELLÄ

Harvat ylävartaloliikkeet pystyvät haastamaan läpsäytyspunnerruksia räjähtävän voimantuoton kehittämisessä. Toteutat liikkeen näin: Punnerra itsesi niin vauhdikkaasti ylös maasta, että ylävartalosi ja lattian välille syntyy reilusti tilaa. Kun kätesi irtoavat maasta, läpsäytä ne yhteen vartalosi alla ja vie ne sitten nopeasti takaisin ottamaan ylävartalosi vastaan.

#2

3. PUNNERRUS KUMINAUHALLA

Vie vastusnauha selkäsi yli ja aseta kämmenien alle kummallakin puolella. Laskeudu normaalisti alas ja tunne vastusnauhan tuoma lisävastus punnertaessasi itseäsi ylös. Säädä nauhan tiukkuutta tai vaihda jäykempään/kevyempään nauhaan tarpeen tullen.

Vinkki: Lue myös artikkelimme "Opas penkkipunnerrukseen"!

#3

4. YHDEN KÄDEN PUNNERRUS

Aseta jalat tavallista punnerrusasentoa leveämpään asentoon saadaksesi hyvän tasapainon. Laskeudu lattiaa kohti toisen käden varassa ja toisen ollessa selän/takareiden takana. Huomioi, että tämä on yksi raskaimmista punnerrusliikkeistä

#4

5. SUPERMAN-PUNNERRUS

Aloita laskeutuminen normaalista punnerrusasennosta. Punnerra ylös sekä ylävartalolla että jaloilla niin räjähtävästi kuin mahdollista. Sekä käsien että jalkojen tulee irrota maasta, jotta olisit täysin ilmassa. Ojenna kädet suoraan eteenpäin ollessasi ilmassa, jolloin saat kropan suoraan linjaan.

#5

6. PUNNERRUS PALLOLLA

Aloita punnerrusasennosta niin, että keskivartalo on jännitettynä. Aseta kuntopallo tai jokin muu sopiva pallo toisen käden alle ja levitä jalkoja hieman tavallista punnerrusasentoa leveämmälle. Ala laskeutua niin, että rinta lähestyy lattiaa. Punnerra takaisin suorille käsille ja siirrä pallo toiselle puolelle ylläpitäen jännitystä vartalossa.

#6

7. PUNNERRUS KÄSINSEISONNASTA

Pidä mattoa tai tyynyä pään alla kunnes hallitset liikkeen. Aloita käsinseisonnasta niin, että jalkasi nojaavat seinää vasten. Pidä kädet hieman olkapäitä leveämmällä. Pidä keskivartalo tiukassa kontrollissa. Aloita laskeutuminen hitaasti kunnes päälaki koskettaa alustaa ja työnnä itsesi hallitusti ylös suorille käsille.

#7
+ 4 vaihtoehtoa
22.90 €
Osta Osta
15%
71.90 €
85.00 €
Osta Seuraa
+ 3 vaihtoehtoa
+ 3 vaihtoehtoa
Gymstick
71.90 €
Osta Osta