×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Probi Vatsa, 40 kapselia

  Probi

    Terveellinen ja huoleton vatsa nyt ja tulevaisuudessa! Mitään probioottia ei ole tutkittu ja dokumentoitu yhtä paljon kuin tuotetta Probi Vatsa tuotemerkiltä Green Medicine.

  Lue lisää
  17,95 €
  718,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A6057

  Terveellinen ja huoleton vatsa nyt ja tulevaisuudessa! Mitään probioottia ei ole tutkittu ja dokumentoitu yhtä paljon kuin tuotetta Probi Vatsa tuotemerkiltä Green Medicine.

  • Lactobaciullus Plantarum 299v
  • Bakteereja vatsalle/suolistokanavalle

  suolistossa ja siillä on ainutlaatuinen mannoosinsitomiskyky. Tämän sitomisen ansiosta suolenseinämän uusiutuminen (epiteeli) aktivoituu samalla kun limantuotanto lisääntyy, joka puolestaan suojaa suolistoa ja helpottaa suoliston toimintaa. Lactobacillus plantarum tuottaa myös lyhytketjuisia rasvahappoja (propioonihappo, voihappo ja etikkahappo), jotka toimivat suolistonseinämän ravintoaineina . Myös suoliston biologinen monimuotoisuus lisääntyy – mikä stimuloi useimpien muiden maitohappokantojen kasvua.

  Ennen jääkaappia ja muita mukavuuksia, jo 1,5 miljoonaa vuotta sitten esi-isämme käyttivät maitohappokäymistä ruuan säilytykseen.  Maitohappokäymisessä ruuan pH-arvo laskee ja vahingolliset bakteerit eivät viihdy – joka johtaa siihen, että ruoka säilyy pidempään! Yksi tavallisimmin esiintyvistä probiooteista maitohappokäyneissä tuotteissa on juuri Lactobacillus plantarum. Maitohappokäymisessä bakteerikulttuurilla on samantapainen tehtävä, kuin mikä sillä on vatsassa/suolistokanavassa – taistella vahingollisia bakteereita vastaan!
   

  Annostus

  1 kapseli päivässä nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää.

  Sisältö per kapseli:

  Lactobacillus plantarum 299v. Jokainen kapseli sisältää 10 miljardia bakteeria.   Täyteaine (perunatärkkelys), kapseli (hydroxypropyylumetyyluselluloosa), Lactobacillus plantarum 299v (sisältää soijaa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

  Säilytys:

  Säilytetään huoneenlämmössä, lastten ulottumattomissa.

  Muuta:

  avintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.