×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -30%

  AAKG Xplode, 150 g, Orange

  AAKG on uusin tuote Olimpin Xplode-sarjassa! Sisältää arginiini-alfaketoglutaraattia, joka antaa voimakkaan pumpin sekä tehostaa palautumista!

  Lue lisää

  alk. 13,90 €

  Normaalihinta: 19,90 €

  92,67 €/ kg 132,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820237

  AAKG on uusin tuote Olimpin Xplode-sarjassa! Sisältää arginiini-alfaketoglutaraattia, joka antaa voimakkaan pumpin sekä tehostaa palautumista!

  • Hyvin liukeneva ja stabiili arginiinimolekyyli
  • Välitön imeytyminen
  • Raikas appelsiinin maku

  Aminohappo L-arginiini on perusainesosa typpioksidin (NO) biosynteesissä. Arginiinilla on suuri vaikutus verenkiertoon, nautittaessa arginiinia se laajentaa hetkellisesti verisuonia. Verisuonten laajentuminen parantaa huomattavasti verenvirtausta työskenteleviin lihaksiin. Parantunut verenkierto puolestaan edistää hapen sekä ravintoaineiden kulkeutumista lihaksistoon ja antaa pumpin lihaksiin treenatessa.

  L-arginiini lisää kasvuhormonin eritystä ja stimuloi proteiinisynteesiä. Tämä vaikuttaa epäsuorasti lihaskasvuun; suorituskykysi paranee ja näin ollen myös edellytyksesi kovalle treenaamiselle!

  Alfaketoglutaraatti on substraatti L-glutamiinin ja muiden antikatabolisten aminohappojen synteesissä. Alfaketoglutaraatti yhdessä L-arginiinin kanssa takaavat voimakkaan proteiinisynteesin stimuloinnin ja tehostavat näin ollen treeniesi kehittävää vaikutusta. AAKG optimoi edellytyksesi palautumiselle heti treenien jälkeen.

  Annossuositus: Ota 1 annos päivittäin. Sekoita 8 g jauhetta (n. 1 ruokalusikallinen) 250 ml:aan vettä ja juo ennen harjoittelua.

  Annoksia pakkauksessa: 55

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö Per annos (8 g) Per 100 g
  AAKG (Arginiini-Alfaketoglutaraatti) 3750 mg 47 g

   

  Ainesosat: 47% L-arginiini-alfaketoglutaraatti (AAKG), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti) sakeuttamisaine (akaasiakumi), aromit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumfosfaatti), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), väri (beetakaroteeni).