Takaisin
Actify, 60 kapslar

Actify, 60 kapselia

Elexir Pharma

29.90 €
439.71 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #A7703.MASTER | EAN 7350023031295

Actify on Elexir Pharman ravintolisä, joka sisältää muun muassa hyaluronihappoa, boswelliaa, kurkumaa ja C-vitamiinia, jotka yhdessä tukevat normaalia kollageenin tuotantoa ja nivelten normaalia toimintaa.

 

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Actify on Elexir Pharman ravintolisä, joka sisältää muun muassa hyaluronihappoa, boswelliaa, kurkumaa ja C-vitamiinia, jotka yhdessä tukevat normaalia kollageenin tuotantoa ja nivelten normaalia toimintaa.

Actifyn kahdeksan huippulaadukasta ainesosaa täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset. Yksi näistä ainesosista on C-vitamiini, joka tukee kollageenin tuotantoa. Kollageeni on rustojen tärkein proteiinirakenne. Jo kaksi Actify-kapselia päivässä riittää. 

Laskutavasta riippuen ihmisellä on noin 220 luuta. Luut liittyvät toisiinsa nivelten avulla. Yleisesti luiden ei ole tarkoitus hankautua toisiaan vasten. Luut yhdistyvät luustoksi lihasten, nivelsiteiden ja jänteiden avulla. Kaikissa pallonivelissä luiden pinnalla on myös rustoa, joka auttaa luita liukumaan toisiaan vasten vaivattomasti ja kivuttomasti.

Nivelissä olevat rustot ovat äärimmäisen tärkeitä nivelten toiminnan kannalta. Ravintomme vaikuttaa rustokudoksen muodostumiseen ja pysymiseen kunnossa. Erityisen tärkeää on vesiliukoinen C-vitamiini. Koska vitamiini on vesiliukoinen, elimistö ei voi varastoida sitä kunnolla. Siksi meidän täytyy huolehtia sen saannista joka päivä. Elimistömme ei voi tuottaa C-vitamiinia itse. C-vitamiini tukee kollageenin eli rustojen tärkeimmän proteiinirakenteen muodostumista ja siten varmistaa, että rustot toimivat normaalilla tavalla.

Elexir Pharman kehittämä Actify on kaikenkattava ravintolisä, joka sisältää tarkkaan annostellun määrän huolellisesti valittuja ainesosia. Actify sisältää 100 mg (125 % suositellusta päiväannoksesta) C-vitamiinia, joka tukee kollageenin muodostusta ja siten luuston ja nivelten normaalia toimintaa.

C-vitamiinin lisäksi Actify sisältää monia muita kehittyneitä ainesosia. Näitä ovat boswellia, camelinaöljy, kurkuma, hyaluronihappo, inkivääri ja tyypin II kollageeni. Tämän ainutlaatuisen yhdistelmän ansiosta Actify on yksi markkinoiden monipuolisimmista tuotteista. Jo kaksi pehmeää kapselia päivässä riittää.

• Sisältää boswelliaa, camelinaöljyä, kurkumaa, hyaluronihappoa, inkivääriä ja kollageenia

• Sisältää C-vitamiinia, joka tukee kollageenin muodostusta ja nivelten normaalia toimintaa

• Riittää 30 päiväksi

• Pehmeät kapselit

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö:

2 kapselia

% DRI

Kylmäpuristettu camelinaöljy

920 mg

*

- josta linoleenihappoa

296 mg

*

Kurkumiinin oleoresiini

200 mg

*

Boswelliauute

200 mg

*

C-vitamiini

100 mg

     125

Hyaluronihappo

80 mg

*

Inkiväärin oleoresiini

50 mg

*

Tyypin II kollageeni

40 mg

*

Bioperine® (mustapippuriuute)

1,5 mg

*

- josta piperiiniä (95–99 %)

1,4 mg

*

 

Ainesosat: Camelinaöljy (Camelina sativa), kurkuma / kurkumiinin oleoresiini (Curcuma longa), boswelliauute (Boswellia serrata), C-vitamiini (askorbiinihappo), hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti), inkiväärin oleoresiini (Zingiber officinale), tyypin II kollageeni kanan rintaluusta, Bioperine® (mustapippuriuute, standardisoitu piperiini (Piper nigrum)), pehmeän kapselin kuori (naudan gelatiini), kosteudensäilyttäjä (glyseroli).

Suositeltu päiväannos: Ota 2 kapselia päivässä. Älä ylitä suositeltua päiväannosta.

Annosmäärä pakkausta kohti: 30 kpl (60 kapselia).