Takaisin
Adidas FWD-02, Night Grey
Adidas FWD-02, Night Grey
Adidas FWD-02, Night Grey
Adidas FWD-02, Night Grey
Adidas FWD-02, Night Grey
Adidas FWD-02, Night Grey

Adidas FWD-02, Night Grey

Adidas

179.90 €
Norm.hinta 179.90 €
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #800013.MASTER | EAN 7340055386050

Adidas FWD-02, ergonomiset täysin langattomat kuulokkeet, jotka tarjoavat sinulle vapauden testata rajojasi.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Adidas FWD-02, ergonomiset täysin langattomat kuulokkeet, jotka tarjoavat sinulle vapauden testata rajojasi.

 • Intuitiiviset kontrollit
 • Hien- ja vedenkestävät (IPX5-luokitus)
 • Yhteensä 25 tunnin kuunteluaika

Adidas FWD-02 tarjoaa sinulle täydellisen vapauden huippusuorituksiin. Ei piuhoja, ei häiriötekijöitä eikä mitään, mikä estäisi sinua. Sinä olet fokuksena.

Käytä näitä kuulokkeita juoksulenkillä tai intervallitreeneissä. Niistä tulee luotettava kaveri, riippumatta siitä, minne olet menossa. Ne ovat tyylikkäät ja ergonomisesti muotoillut, pysyäkseen paikallaan lämmittelyn ja kovien ylämäkienkin aikana. Voit vaihtaa päitä ja siivekkeitä, jotta juuri sinulle löytyy ”perfect fit”.

Ne on kehitetty ympärivuotiseen treeniin, sekä juoksuradoilla että salilla. Intuitiiviset kontrollit ovat helppokäyttöisiä ja ne tottelevat myös hikisiä käsiä ja hanskoja.

Kuulokkeiden mukana toimitettavan kompaktin latauskotelon ansiosta kuulokkeet on helppo ottaa mukaan minne vain, riippumatta tilanteesta. Kotelo on valmistettu hengittävästä materiaalista, jotta kuulokkeet saavat hikisen treenin jälkeen tuulettua. Kotelossa on magneettilukitus, etteivät kuulokkeet pääse putoamaan silloin, kun et käytä niitä.

Jos sinulla on tapana kääntää volyymit täysille treenin aikana, mutta haluat silti olla ympäristöstäsi tietoinen, on Adidas FWD-02 -kuulokkeissa Awareness mode, jota voit käyttää. Se on täydellinen, kun olet esimerkiksi juoksulenkillä kaupunkialueella. Jos olet vain salilla, voit sulkea Awareness moden, etkä kuule muuta, kuin motivoivan musiikkisi.

Juokse sateessa tai niin, että hiki lentää. Näissä kuulokkeissa IPX5-luokitus, mikä tarkoittaa, että ne ovat hien- ja vedenkestävät ja selviävät kovimmistakin treeneistä. Olet aina valmis yhteensä jopa 25 tunnin kuunteluajalla. Kuulokkeissa on 6 tuntia kuunteluaikaa ja voit helposti ladata ne tyylikkään latauskotelon avulla.

Ne on kehitetty erityisesti tarjoamaan urheilijoille liikkumavapaus ja voimaa joka askeleeseen. Sillä juoksu on enemmän, kuin urheilua – se on elämäntapa.

Akku:

Kuulokkeissa on 6 tuntia kuunteluaikaa. Yhteensä 25 tuntia kuunteluaikaa latauskotelon kanssa, kun latauskotelosta loppuu virta, voit helposti ladata sen. 15 minuutin pikalatauksessa saat 1 tunnin kuunteluaikaa. Jos haluat ladata kuulokkeet täyteen, vie se kotelossa 1,5 tuntia. Latauskotelon saat ladattua USB-C-kaapelilla täyteen 2 tunnissa.

Kontrollit ja liitäntämahdollisuudet:

Kuulokkeissa on langaton Bluetooth 5.2 -liitäntä ja 10 metrin kantomatka. Kuulokkeissa on kosketustoiminnot musiikin säätöön, Awareness moden aktivoimiseen sekä puheluihin vastaamiseen ja niiden lopettamiseen.  

Laatikko sisältää:

 • Adidas FWD-02
 • Latauskotelo
 • USB-C-latauskaapeli (10 cm)
 • Vaihtopäät (4 eri kokoa) ja korvasiivekkeet (5 eri kokoa)
 • Pikakäynnistysopas
 • Laki- ja turvallisuustietoa

Tekniset tiedot:

 • Paino:
  - Kuulokkeet: 5,25 grammaa
  - Kotelo: 44 grammaa
   
 • Vedenkestävyys:
  - Kuulokkeet: IPX5
  - Kotelo: IPX4

Saatavilla myös värissä Light Grey