×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Aloe Vera Juoma

  Aloe vera Juoma merkiltä Bringwell on luonnollinen nestemäinen lisäravinne, joka on peräisin luonnonmukaisesti viljellyistä Aloe-kasveista.

  Lue lisää
  7,90 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 716R

  Aloe vera Juoma merkiltä Bringwell on luonnollinen nestemäinen lisäravinne, joka on peräisin luonnonmukaisesti viljellyistä Aloe-kasveista.

  • Aloe vera-juoma
  • Nestemäinen lisäravinne

  Aloe Vera-juoma merkiltä Bringwell on uutettu puhtaista, luonnonmukaisesti viljellyistä Aloe-kasveista. Ihmiset ovat käyttäneet Aloe-kasvia monilla eri alueilla, muun muassa terveyttä tuovana aineena jo kauan aikaa. Ympäri maailmaa löytyy yli 200 erilaista lajia. Aloe-kasvi muistuttaa kaktusta, mutta se kuuluu itse asiassa liljakasveihin.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Annostus: 

  Sisäisesti: 1 – 2 rkl aamulla ja illalla. Ulkoisesti: Pyyhi Aloe Vera -mehuun kastetulla pumpulitupolla. Päiväannosta ei tule ylittää. Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi tulee Aloe Vera -Juoma ottaa tyhjään vatsaan, mikä tarkoittaa noin 45 minuuttia ennen ateriaa tai noin 3 tuntia aterian jälkeen.

  Ainekset: 

  Aloe Vera mehu (Aloe barbadensis), aromi (kamomillauute, matricaria recutila), emulgointiaine (glyseroli), hapettumisenestoaine (sitruunahappo), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), säilytysaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), väriaine (karamelliväri).

  Sisältö/ 30ml kohti:

  99% aloe vera mehu (aloe barbadensis).

  Säilytys:

  Säilytetään lasten ulottumattomissa.

  Muuta: 

  Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Alle 18-vuotiaiden ei tule käyttää tätä ravintolisää, kuten ei myöskään raskaana olevien tai imettävien henkilöiden. Henkilöiden, jotka kärsivät jostakin sairaudesta ja/tai käyttävät lääkeaineita, tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen ravintolisän käyttöä. Aloe vera sisältää jopa 200 ainetta, joiden joukossa aine, joka on nimeltään aloiini, joka on antrakinoni. Aloe vera-mehu saattaa sisältää pieniä määriä aloiinia, kuitenkin niin vähäisessä määrin, että sen ei katsota olevan haitallista käyttäjälle.