×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Lisää suorituskykyäsi

  Riippumatta siitä mihin suorituskykykategoriaan lasket kuuluvasi, löytyy tuotteita, jotka nostavat juuri sinun treenisi seuraavalle tasolle!

  Syö kuin ammattilainen

  Riippumatta siitä, oletko kuntoilija vai eliittiurheilija sekä siitä, mitä treenimuotoa harrastat, voit vaikuttaa suorituskykyysi ja tuloksiisi suurelta osin sillä, mitä syöt. On tietysti kaiken a ja o, että treenaat määrätietoisesti ja jatkuvasti, mutta jos haluat saavuttaa enemmän, sinun tulee kiinnittää huomiota myös ruokavalioosi.

  Hyväkuntoinen, hyvinvoiva ja hyvin toimiva vartalo on verrattavissa hienosäädettyyn moottoriin. Se vaatii oikean tyyppistä polttoainetta voidakseen tuottaa maksimaalisen tehon.

  Sana suorituskyky on kuitenkin suhteellisen subjektiivinen käsite, minkä merkitys ja sisältö voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Tavoitteena voi olla nopeammaksi ja vahvemmaksi tuleminen tai paremman kestävyyden saavuttaminen. Riippumatta siitä mihin suorituskykykategoriaan lasket kuuluvasi, löytyy tuotteita, jotka nostavat juuri sinun treenisi seuraavalle tasolle!

  Lisäravinteet avuksi

  Niille, jotka haluavat nostaa enemmän, löytyy kreatiini, esim. nopeasti vaikuttavassa muodossa Kre-alkalyn, jolla on todistettu olevan suorituskykyä parantava vaikutus intensiivisessä, räjähtävässä ja lyhytjaksoisessa treenissä. Niille, jotka haluavat jaksaa treenata kauan, löytyy beta-alaniini, joka lisää lihasten karnosiinipitoisuutta, mikä ehkäisee maitohapon muodostumista sekä lisää lihasten kestävyyttä.

  On olemassa myös aineita, joilla on laajempia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat suotuisasti kaikentyyppiseen suorituskykyyn. Joitakin esimerkkejä siitä ovat kofeiini ja BCAA, jotka lisäävät keskittymiskykyä ja vähentävät henkistä väsymystä, sekä arginiini ja agmatiini, jotka laajentavat verisuonia, mikä puolestaan helpottaa työskentelevien lihasten hapen ja tärkeiden ravintoaineiden saantia.

  Käytännönsyistä on olemassa myös yhdistelmätuotteita, joissa yhdistyvät kaikki nämä ainekset ja ominaisuudet. Niitä kutsutaan yleensä nimellä PWO (pre-workout), ja kuten nimikin jo sanoo, ne on tarkoitettu otettavaksi ennen treeniä maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

  Suodata

  Tavaramerkki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Käyttötarkoitus
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Ruokavalio
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Muoto
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Koko
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Käyttöhetki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -

  8 tuotetta

  per sivu

  8 tuotetta