×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Voi hyvin

  Vaihteleva ja tasapainoinen ruokavalio, joka perustuu terveellisiin raaka-aineisiin, on avain hyvinvoivan kehon saavuttamiseen.

  Terveys ja hyvinvointi eivät ole koskaan olleet yhtä paljon etusijalla ja muodissa kuin ne ovat nyt. Jos kysytään Suomen treenaavalta väestöltä, miksi he treenaavat säännöllisesti, saadaan yhdeksän kertaa kymmenestä vastaukseksi ”jotta voisin paremmin”. Ja sen, että se toimii, voivat varmasti allekirjoittaa sekä terveydenhuoltojärjestelmä että kaikki, jotka harjoittavat tätä nykyaikaista kansanliikettä!

  Treenivinkit:

  • Löydä juuri itsellesi sopiva treenimuoto. Uinti, tanssi, voimaharjoittelu, jooga.. vain mielikuvituksesi asettaa rajat.
  • Kiirehdi hitaasti. Älä aloita liian lujaa, yksi kävely päivässä voi olla hyvä startti.
  • Varioi treenejäsi ja vaihda treenimuotoa jos treenaaminen ei enää maistu.
  • Haasta itsesi. Lisää kuormaa kun treenaat lihasvoimaa tai lisää treenien kestoa kestävyysharjoittelussa.
  • Vaihda treeniympäristöä. Juokse luonnossa sen sijaan että menisit juoksumatolle (tai päinvastoin).

  Syö terveellisesti

  Kuntoilu ja säännöllinen liikunta missä tahansa muodossa on yksi terveellisten elintapojen perusteista. Mutta jos haluaa pysyä terveenä ja pirteänä, on vähintään yhtä tärkeää ajatella, mitä syö. Terveellisiin raaka-aineisiin perustuvan monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion voi nähdä olevan avain hyvinvoivaan kehoon.

  Välttämättömät ravintoaineet

  On olemassa useita ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä ihmisille. Valitettavasti aina ei helppoa saada näitä ravinteita päivittäisten aterioiden yhteydessä. Silloin voi olla paikallaan täydentää ruokavaliota hyvin valittujen ravintolisien avulla. Tärkeiden ravintolisien kärjestä löytyy Omega-3, joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja EPA ja DHA.

  Heti sen jälkeen tulevat vitamiinit ja kivennäisaineet, kärjessä D-vitamiini, josta meillä pohjoismaalaisilla on usein pulaa. Immuunijärjestelmän tehokkaan toiminnan ylläpitämiseksi, voit täydentää ravintoa antioksidanteilla.

  Edellä mainittujen hyvää yleistä terveyttä edistävien tuotteiden lisäksi on olemassa erityisiä lisäravinteita ihmisille, joilla on nivelvaivoja tai muita lievempiä vammoja.

  Laadukas uni

  Uni on erittäin tärkeää terveydelle. Hyvä yöuni mahdollistaa kropan korjaus- ja vahvistusprosessit. Unella on vaikutus myös aineenvaihduntaan leptiini- ja greliinihormonien kautta.

  Laadukkaan unen avulla myös kehonpainon kontrollointi on helpompaa. Mitä paremmin nukut sitä paremmin kroppasi myös elpyy. Uni vaikuttaa sekä immuunijärjestelmään, hermostoon että luustoon.

  Suodata

  Tavaramerkki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Käyttötarkoitus
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Muoto
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Koko
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Käyttöhetki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -

  13 tuotetta

  per sivu

  13 tuotetta