×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Amino Power Liquid

  Amino Power Liquid on nestemäinen proteiinihydrolysaatti Weiderilta. Täynnä lihaskasvua stimuloivia, antikatabolisia aminohappoja!

  Lue lisää
  35,90 €
  35,90 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9919-032R

  Amino Power Liquid on nestemäinen proteiinihydrolysaatti Weiderilta. Täynnä lihaskasvua stimuloivia, antikatabolisia aminohappoja!

  • 321 mg L-Leusiinia per annos (15 ml)
  • Tehty korkealaatuisista raaka-aineista
  • Estää lihasproteiinin hajoamista
  • Optimoi proteiinisynteesin
  • Kätevä annostelu

  Weiderin Amino Power Liquid on korkeapitoinen ja helposti annosteltava aminohappolisä tavoitteelliselle urheilijalle. Valmis nautittavaksi suoraan pullosta!

  Runsas aminohappojen saanti on tärkeimpiä tekijöitä lihasmassan kehittämisessä. Yksi annos Amino Power Liquidia on tilavuudeltaan ainoastaan 15 ml, mutta tarjoaa erinomaiset aminohappoarvot.

  321 mg L-Leusiinia ja 186 mg Tauriinia per annos varmistaa, että edellytyksesi kehittymiselle ovat parhaalla tasolla. Tuote on rikastettu B6-vitamiinilla.

  Annostus: Ota 1 annos (15 ml) 1-3 kertaa päivittäin. Suositus: Nauti 1 annos ennen harjoittelua ja 2 annosta harjoittelun jälkeen.

  Annoksia pakkauksessa: 66

  Tietoa: Tämä on urheiluvalmiste, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, terveille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käytön aloittamista. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tuotekuvaus: Vesipohjainen proteiinikonsentraatti, joka sisältää aminohappoja ja B6-vitamiinia. Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

   

  Tilavuus: 1000 ml 

   

   Ravintoarvo

  per 100 ml

  per 15 ml

   Energiaa

  1086 kJ, 255 kcal 

  150 kJ, 35 kcal 

   Rasvaa

  0,1 g 

  0 g 

    josta tyydyttynyttä

  0 g 

  0 g 

   Hiilihydraatteja

  9,4 g

  2 g

    joista sokereita

  9,2 g 

  1,9 g 

   Proteiinia

  51,5 g 

  7,7 g 

   Suolaa

  0,03 g 

  0 g 

   Vitamiinit

   

   

   B6-vitamiini

  9,36 mg, 669%* 

  1,4 mg, 100%* 

  * Päivittäisestä vertailusaannista
   Muu sisältö
   Tauriini  1237 mg  186 mg
   L-Leusiini  2140 mg  321 mg

   

  Ainesosat Cola: Vesi, hydrolysoitu proteiini 39%, fruktoosi, happo sitruunahappo, heraproteiinihydrolysaatti 3% [maito], tauriini 1,2%, L-leusiini 2,1%, aromi, väri sokerikulööri, säilöntäaine kaliumsorbaatti, makeutusaineet (natriumsakkariini, natriumsyklamaatti, asesulfaami-K), emulgointiaine rasvahappojen mono- ja diglyseridit, B6-vitamiini.

   

  Ainesosat Mandarin: Hydrolysoitu proteiini 39%, vesi, fruktoosi, happo sitruunahappo, heraproteiinihydrolysaatti 3% [maito], tauriini 1,2%, L-leusiini 2,1%, aromi, säilöntäaine kaliumsorbaatti, makeutusaineet (natriumsakkariini, natriumsyklamaatti, asesulfaami-K), emulgointiaine rasvahappojen mono- ja diglyseridit, B6-vitamiini.

   

  Allergiatietoa: Sisältää maitoproteiinia.