×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. (Max 1-2 päivän viive on mahdollinen) 

  Amino Xplode 10,000, 420 caps

  Stacker2Europe:n Amino Xplode 10000 sisältää 100% laadukkaita aminohappoja; BCAAta, glutamiinia, arginiinia sekä välttämättömiä aminohappoja samassa tuotteessa.

  Lue lisää
  34,90 €
  87,25 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9968-34

  Stacker2Europe:n Amino Xplode 10000 sisältää 100% laadukkaita aminohappoja; BCAAta, glutamiinia, arginiinia sekä välttämättömiä aminohappoja samassa tuotteessa.

  • 10 000 mg aminohappoja päivässä
  • Sisältää WPI, WPC sekä vapaita aminohappoja
  • Korkea määrä välttämättömiä aminohappoja (EAA) annosta kohti
  • Yhden purkin sisältö riittää 6 viikon käyttöön
  • Ei sisällä turhia kaloreita, sokeria ja täydennysaineita

  Oikean aminohappolisän valinnassa tärkein tekijä on laatu. Haluat aminohappolisän ilman täydennysaineita ja sokeria. Haluat laadukkaan aminohappolisän jossa on BCAA:ta, glutamiinia, arginiinia, välttämättömiä aminohappoja (EAA), vapaita aminohappoja ja aminohappoja di- ja tripeptidien muodossa. Stacker2Europe:n Amino Xplode tarjoaa kaiken tämän ja on yksi markkinoiden laadukkaimmista aminohappovalmisteista.

  Lepo ja ruokavalio yhtä tärkeä kuin treeni

  Tavoitteellinen kehonrakentaja tietää että riittävä lepo ja hyvä ruokavalio ovat yhtä tärkeitä kuin itse treeni. Amino Xplode 10000 nopeuttaa lihasten palautumista kovan treenin jälkeen. Saat nopeasti tuloksia, tulet voimakkaammaksi helpommin ja nopeammin.

  Pitkä rakentava vaihe on olennainen lihaskasvun osalta

  Aminohapot ovat proteiinin ja näin ollen myös lihasten rakennuskiviä. Mitä kovemmin harjoittelet, sitä kovempaa työtä lihaksesi tekevät. Harjoitellessasi kovalla tasolla hormoni- ja testosteronitaso nousee, niin myös stressihormoni kortisoolin taso. Keho haluaa palautua stressaavasta tilasta mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitaan ennen kaikkea aminohappoja. Jos elimistöstä ei löydy riittävästi aminohappoja palautuminen kestää kauemmin, jopa monta päivää ja tämän haluat estää. Haluat että lihasten rakentavasta vaiheesta tulee niin pitkä kuin mahdollista. Tässä vaiheessa lihaksesi kasvavat. Tämän takia Amino Xplode 10000 voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin.

  Annostus: Käytetään päivittäin. 5 tablettia kahdesti päivässä veden kera. Ensimmäinen annos otetaan aamupäivällä klo 11 maissa ja toinen annos otetaan klo 15 maissa iltapäivällä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden, joilla on jokin sairaus tai lääkitys, on ennen käyttöä tiedusteltava lääkäriltä valmisteen sopivuutta. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Annostus: 5 kapselia kaksi kertaa päivässä

   

  Annoksia/pakkaus: 84 (42 päivän käyttö)

   

  Sisältö annosta kohti:

  Kaloria 40 kcal
  Proteiinia 10 g
  Hiilihydraattia 0 g
  Rasvaa 0 g
  Aminohappokoostumus Mg/päivä
  Välttämättömät aminohappot (EAA)  
  Tryptofaani 168
  Valiini 724
  Treoniini 737
  Isoleusiini 699
  Leusiini 997
  Lysiini 874
  Fenyylialaniini 290
  Metioniini 218
  Jossain määrin välttämättömät aminohappot (CAA)  
  Arginiini 211
  Kystiini 194
  Tyrosiini 305
  Histidiini 176
  Proliini 435
  Glutamiini & företrädare 1835
  Ei-välttämättömät aminohapot (NAA)  
  Asparagiinihappo 972
  Seriini 472
  Glysiini 162
  Alaniini 439

   

  Muut aineet: heraproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti, vapaat mainohapot, kollageeni proteiini, selluloosa (60 mg), polydekstroosi (40 mg).