×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -30%

  Arginine, BIG BUY, 360 caps

  4 x Arginine, 90 caps: Arginine sisältää 100 % arginiinietyyliesteriä, joka imeytyy todella nopeasti ja antaa voimakkaan pumpin!

  Lue lisää

  Price as configured: 41,70 €

  59,60 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETMBRPP

  BIG BUY: 4 x Arginine, 90 caps

  Osta runsaammin ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin!

  Lue lisää tuotteesta:

  Lue lisää tuotteista

  • Arginine, 90 caps

   Arginine sisältää 100 % arginiinietyyliesteriä, joka imeytyy todella nopeasti ja antaa voimakkaan pumpin!

   • Voimistaa verenvirtausta
   • Parempi ravintoaineiden kulkeutuminen lihaksiin
   • Vähentää lihasväsymystä
   • Stimuloi kasvuhormonin vapautumista
   • Positiivinen vaikutus lihasmassan kasvattamiseen

   Star Nutritionin Arginine sisältää 100 % arginiini-etyyliesteriä. Arginiini on luonnollinen aminohappo, joka lisää typpioksidin (NO) määrää elimistössä. Typpioksidi säätelee verenvirtausta. NO rentouttaa ja laajentaa (väliaikaisesti) verisuonien sileätä lihaskudosta.

   Argininen teho on nopea. Kun otat Argininea tyhjään vatsaan, se lisää verenvirtausta pienemmissä suonissa 15 minuutin kuluttua. Star Nutrition Argininen sisältämä L-arginiini on esterifioitu, jolloin arginiini-etyyliesterimolekyyli on stabiili ja imeytyminen tehostuu ja teho kestää pitkään.

   Lisääntynyt verenvirtaus parantaa hapen ja ravintoaineiden kuljetusta lihaksiin treenin ja palautumisen aikana sekä parantaa kuona-aineiden poiskuljettamista. L-arginiini mahdollisesti tehostaa myös sekä naisten että miesten seksuaalista kyvykkyyttä. Arginiini vähentää verisuonien rasitusta laskemalla verenpainetta.

   Star Nutrition Argininen monet suotuisat vaikutukset tekevät ravinnelisästä sopivan kehonrakentajille, fitness-urheilijoille, kuntourheilijoille ja muille kuntoilua harrastaville.

   Suositeltu annostus: 3 kapselia aamulla 30 minuuttia ennen aamiaista ja 3 kapselia 30 minuuttia ennen treeniä. Välipäivinä ota seuraava annos 6 tuntia ensimmäisen annostuksen jälkeen. Ota lisäravinne aina tyhjään vatsaan.

   Annoksia purkkia: 30.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää täysipainoisen ravinnon korvikkeena. Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Ilmoitettua suositeltua annosta ei tule ylittää.

   Allergiatietoja: Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään myös kananmunia, soijaa, maitoa ja saattaa sisältää näiden jäämiä.

    

   Sisältö   3 kapselia 6 kapselia
   Arginiini-etyyli-esteri   2252  mg 4504 mg

   Ainekset: L-arginiinietyyliesteri, täydennysaine (mikrokiteinen selluloosa), voiteluaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), kapseli (liivate naudasta, väriaineet, titaanidioksidi).

   Säilytys: Säilytetään alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä. .

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.